Shorta geçtim 300 puan yukseldi, hala yukseliyoDüşsene artık, kesin manipülasyon var
![]()
Shorta geçtim 300 puan yukseldi, hala yukseliyoDüşsene artık, kesin manipülasyon var
![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
bugun maraş usulu de az işlem ypmış vob başkanından mı çekindi acaba
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
yarın 52 filanda uzlaşabiliriz oda var ihtimal dahilinde
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
yaptığım en son ve en teknik analiz sonucunu açıklıyorum.sizler yabancı değilsiniz...
SKY IS THE LIMIT çıktı...![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
bugune kadar bole olcagını da bılıodur bence..bugun bı rehavt cokmus heralde..bu marbaş da bı yatrım danısmanı vardı heralde sene 2001 falandı..mardinliler başı anlamına gelen isimle kurumu açtıklarını genelde aşirete iş yaptıklarını söluyodu..o zamanlar adı sanı bilinmez bi kurumdu..sonra el degstrdi bi daha da göremedim o adamı
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
bugün 48500 kapanırız dedimya 49 da kapanabiliriz![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri