sistem 47.450'den AL verdi.(SAAT 11:00'DE VERDİ...)İşlem yaptığım için ancak yazabildim...(Cuma 46.575 den Sat vermişti...)Vade sonu iyi çarptılar doğrusu...Sistem Haziran ayını ıkna sıkına da olsa artıda kapatabilecek mi çok merak ediyorum...
sistem 47.450'den AL verdi.(SAAT 11:00'DE VERDİ...)İşlem yaptığım için ancak yazabildim...(Cuma 46.575 den Sat vermişti...)Vade sonu iyi çarptılar doğrusu...Sistem Haziran ayını ıkna sıkına da olsa artıda kapatabilecek mi çok merak ediyorum...
Konu MASTER tarafından (29.06.09 Saat 11:08 ) değiştirilmiştir.
marbaş ı efg yi engellıycek adam daha yok turkıyede..hiç boşuna kımse kıvırmasın..sız ınceleyın ıslemlerı..bıze kendı alıslarımıza verınce hemen telefon acın ama baskası yazıp silince bu olması gereklı bunu desteklıyorm deyin..ohhh..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
51-52 arası bişey uzlaşırız
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Arkidiş bukadar olmaz yuawne vade sonuymus
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Sabah açılıştan hemen sonra PASCAL da SAT a geçiyordu ama vazgeçti. İyiki de vazgeçti. Pascal izci köpeği gibi bırakmıyor PY nin peşini![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri