ağustos vadenin önü bomboş..
yinede dow un son sözü söylemesini beklemek gerekir..
yeniden 8500 üstü işlem görmeden koptuk gidiyoruz diyemeyiz sabah dediğim gibi volatilite had safhada..olmayada devam edecektir bi süre.
ağustos vadenin önü bomboş..
yinede dow un son sözü söylemesini beklemek gerekir..
yeniden 8500 üstü işlem görmeden koptuk gidiyoruz diyemeyiz sabah dediğim gibi volatilite had safhada..olmayada devam edecektir bi süre.
enorton,bu PASKAL iyi bir şey herhalde..son günlerde maşallahı var..
cümleten hayırlı kandiller..
Yazdımya, bu vadede çıkışlar hep böyle oldu, tepe aşıldımı stop ve uzun, bugünde aynısı oldu bakalım, geceye uzunda kaldım yazdıydımvermedin sistemi tepe takibettiriyon bize asti, bi bardak su verdim, havalar sıcak bi damacanaya çıkardım bol bol içersin ver şu sistemide bakalım ne yaptın
saygılar....
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Mübarek kandilinizi en içten dileklerimle kutlar ,sizlere ve ailelerinize sağlık , huzur ve mutluluklar getrirmesini temenni eder ,yüce Allahtan niyaz ederim.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri