iyi kandiller herkese.. 46400 kapanış tahminim 2 kademe ile yanıldık peh
geceye don atlet kapri şalvar haşema long
iyi kandiller herkese.. 46400 kapanış tahminim 2 kademe ile yanıldık peh
geceye don atlet kapri şalvar haşema long
Kazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır...ve lütfen gaza gelip saçma sapan diyaloglara girmeyelim..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
üç aylar ve regaip kandilinin tüm arkadaşlara hayırlar getirmesi ve bol kazançlı geçmesini dilerim.
cümleten hayırlı kandiller dilerim..nicelerine çıkmak nasip olsun..paylasımda bulunan herkese sonsuz teşekkürler..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
geceye herzamanki gibi 3 kat kaldıraçlı long...aradaki kısa sinyali 500 puanımı aldı..gözünün yaşına bakmadan sinyale uyuyorum...herşey alda..zaten demiştim..dow dan dolayı kısa olmak akıl karı değil diye..ama sistem gereği kısa idim..sonra dogru yola döndüm..iyi akşamlar.
Konu abka tarafından (25.06.09 Saat 17:19 ) değiştirilmiştir.
Herkese hayırlı kandiller iyi geceler.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Vade sonu uzlaşması 4900-49500 aralığı mümkün evet, hiç aceleye gereke yok diyorlar, ürkütmeden son üç günde 3000 puan yeter bu adamlarasaygılar...
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri