Ağzına sağlık abi.Aynen öyle.Resmen daha da güçleniyoruz.Bu short açanlar spotta ve vobta çok pis terse gelip panikle kapandıklarında cümbüş var.Acaba bu alış baskısı ilerde dow artarken falan bizi arttırmayarak kime kitleyecekler kimde patlayacak bu alışlar.
Abi manyak alacaklar hep dökme bunlar.Dow falan umrumda değil.Haftaya yamultcaklar ayucukları.Tam benim piyasa evet.
15 dklık sistem halen sat vermedi ağustos vadede
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
aslında yeni tepe miz hayırlı olsun yeni bir düşüş trentıne girdik ama babalar kafaları yukarıda ıslık calıyorlar Astantinn Nerdesın dostumm parıtler de kamyon lazım parayı tasımaya![]()
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
e-fiks-çi nirdesin
bu topig sensiz cekilmiyor gayri
vob da cok volatil zystemin annasi ne durumda bellendimi
550 ağustos ...şorrt..sistemsiz aa.....
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri