400 flat 250 yine long.Full long gece de long.
400 flat 250 yine long.Full long gece de long.
45,150 boyun çizgili OBO mu yapacakalr yohsam?
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
350 full long
yurtdışı geberik vob artı
alış baskısı var oha falan oldum
astantin veri den once hem vop hepde NZDJPY de shortladım utandırmadılar benı baya bereketlı gun oldu 500 $kım denış NZDJPY alakasız dıyer ikiside bir düştü
![]()
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
bu sallantıda tek bozulmayan iş c dekı 11 trılyn para gırısı bı de tcell de halen 5.5 trl artı var.garanı sıfırladılar eksye gecrdıler bıle .smdı yenıden 4 trıl gıbı artıda
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
45400 lerden full kısa..sistemli...para %30 azalalınca sisteme uyduk,zarardan kara geçtikde...şimdi mi uymayacagım..
ha elbette tırsıyorum..dow kaçgündür düşüyor..biz yükseliyoruz..ama bırak dow u muvu...
Konu abka tarafından (25.06.09 Saat 16:02 ) değiştirilmiştir.
Her bastıklarında daha da güçlenerek geliyo
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
enorton panik varmı
Gökhan tam senin piyasa... Ben hala long devam, sistem SAT vermiyor. Takıldı galibaMakineyi vurdurayım belki çalışır
![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
baba dow açılsın bakalım o zaman nasıl tutacaklar.. şimdilik yuksetsınler istedigi yere nasılsa kapandıktan sonra makas sıfırlanırbu arada Meraklısınz NZDJPY 61.22
![]()
Konu SaNCaKTaR tarafından (25.06.09 Saat 16:06 ) değiştirilmiştir.
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri