FX ci leemm...sen ne biçim FX cisin..gel sende az NZDJPY şortla..batarsam yalnız gitmiyeyim...bak 57 den beraber kapatırız1 e 4 demek
gel geeeell korkma..bak gökhan elini korkak alıştırdı başına neler geldi... gel şöyle yeni zelanda diyarlarına..
İşte bu eminim bu adamlar yanlarında psikolog çalıştırıyorlar! Yada kendileri psikolojiden çok iyi anlıyorlar!Cümle alem short sshort diyoduk! Algı nasıl değişti 2 günde son anlarda yok bağlantı koptu aman dow koptu gidiyo muhabbeti oldu herkesin algısı değişti biranda Çok şükür pozisyonum yok ama bu adamlarınki hakikaten şerefsizlik.Piyasa teknik meknik hikaye adamlar kafadan psikolojiye oynuyorlar!
Düşen sadece dow.Fdax spx nasdaq hepsi artı.Burası seans sonu 300 400 arası kapatmalı.
hopp hoppp,
nereye gıdıyo yawww, sağ kalmıs bır boğa mı varrr, dikkaaayyttt, her an boğa cıkabılır!!
bu videoyu ANNA ya armağan ediyorum
http://www.youtube.com/watch?v=lDvCz...om=PL&index=49
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
ohaa boşluğa bak.... dow bizim kapanışımıza göre tam 150 puan yüzde (1,8...) aşağıda.
yarınki GAP tahminlerini alabilir miyim acaba ? kısalarımı kapatayım mı ya da... ???
açılış 500 puan eksiyle 44.500 den olur....ben 44.000 in altına inmez diyorum..
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri