43500 bir kere daha görmemeliyiz.Dow belki 8250 olur.O zaman da geceye yine longum.
trader 38580 ın yorumları çok isabetli..mantıklı,değişmeyen yorumlar yapıyor..forumun kaliteli olmasında katkısı çok..
kendisi saygı-sevgi,empati bilen,temeli olan güvene sahip...
forumda yorumları kesinlikle olmalı...
Vay canına dikkatli bakınca hakkaten tilkiymiş avatarın Astatin.
Fakat o nasıl bakış, resmen heyvan bir şey anlatmaya çalışıyor gibi. Cidden rahatsız edici bir avatar bu. Şirinbabayı isteruk.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
öpüşün barışın yuawgoki sen sadece zistemi görmüşün. trader38580 abi sadece zistem paylaşmayorki... yorumları çokh tutarlı ve iyi konsantre oldummu ümüğüne kadder okuyor piyasayı adam..... helal ossun valla... hem bikerem iyi niyeti yeter.. hexen baba profili çizen bi kişilik kendüsü. trader38580 abiyi hergun okurum emme eşşekh gibin hiçbizaman uymam.. genelde günsonundada ah keşkem adamı diyneseydik derim gayri..
Konu fXci tarafından (23.06.09 Saat 12:27 ) değiştirilmiştir.
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
yapma be abi, ben sevdim bunu...şimdi ben sana sende o eski kurt adam avatarına dön desem (yeşil olan, korku filmi gibi olan) dönermisin
ayrıca şirin baba komünistmişbaşım belaya girmesin şimdi..ergenekon da sırada onlar var sanırsam
hay allah nedense 1940 lardaki almanya geldi aklıma..dur şimdi...
![]()
Konu Astatin tarafından (23.06.09 Saat 12:32 ) değiştirilmiştir.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
trader38580 seninde Gökhanında iyi niyetli olduğuna inanıyorum, sinyal konusunda acele ettiğin kanısındayım sonuçta senin olsun forumdaki diğer arkadaşlar olsun tüm alış ve satış ikazlarını ben şahsen dikkate alıyor ve ona göre bazı arkadaşların al sat sinyallerine göre pozisyonumu arttırabiliyorum, okullar tatil olması nedeniyle biraz daha sinyallerin yayınlanmasına devam ederseniz yapıcı katılımızın için memnun oluruz şimdiden teşekkürler ve bol kazançlar
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri