Abi karıştırdın sen ..gurd taburları ile çok meşgul olduğun için..Tilki o tilki..Tilki nin bakışlarının ne anlam ifade ettiğini de biliriz zaten..Bir tilki fıkrası ile süsleyeyim olayı;
Tilki ormanda gezerken dişi aslan ın çok derin uyuduğunu görmüş..Afedersiniz nefsine hakim olamamış ve kötü bir şey yapmış ve ortalıkdan sıvışmış..Dişi asln kendine gelince durumu fark etmiş ve kocasıına şikayet etmiş durumu.. Kral aslan ferman salmış tüm hayvanları toplamış ve şöyle demiş .."ulan bunu kim yaptıysa bir adım öne çıksın yoksa tüm hayvanların üzerindne geçerim cinsiyet ayrımı yapmaksızın"..o sırada toplantıya geç kalan kurt koştura koştura tilkinin yanına gelmiş..hayırdır tilki kardeş olay nedir diye sormuş..tilki "aslan artık işlere yetişemiyorum, bana bir yardımcı lazım, müdür atayacağım gönüllü olan 1 adım öne çıksın dedi" demiş...bizim kurt da hemen bir adım öne fırlamış..kral aslan da, kısasa kısas şeklinde cezasını vermiş...olay bitince kurt perişan bir halde olay yerinden uzaklaşırken tilki arkasından şöyle demiş. ulan kurt müdür oldun yürüyüşün bile değişti![]()

Alıntı
madem latifeydi yazmaya devam o zaman
hoşlaşmadım gayri

Yer imleri