Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Bugun Rusya piyasalarındakı gelişmeler ve İran'dakı olaylar krızın bundan kelli nasıl gelışeceği öngörümüzü değiştirmiştir. Bilindiği üzrere bir oncekı bilimsel analızımıze göre kriz Ş şeklınde gelişecek demiştik, yenı verıler ışıgında krız Ö şeklınde gelişecektir, gelişmekte lan piyasalarda ise CÖ şeklınde olacaktır. Aha da yazıyorum buraya.
eurusd zort, usdchf lönnkkk.. makul kara fit olmak üzere..
şşş FX ci....not al EURUSD zort ve USDCHF lönk![]()
En sevdiğim tatlı şeker gibi olan buydu.Bu çok hanımcık çok efendi bir kızdı.Bu diskoya falan gitmek onun yaşam tarzı değilmiş.Sanki biz Türkiyede hergün gece alemindeyiz.Reinayı kapatmayı düşünüyorum bir gün milyon dolarlarım olursa.Baş masaya fxçi ağamı koyacam.Jerfi arkada tesbih çeksin.Vobtrader küskü işlerine bakıyor.Astatin bar bölümü.
ben dedim seni bekliyor diye!
nöörüyonuz voborsa delüleri.
yaw huzur internetsizlikteymiş bea.
sabah zıpkınnan balık peşinde koşayım dedim. bi ara cepten baktım piyasaya cepten. lem dedim ne bakıyon, önünde koooskoca levrek kaçii yemişim piyasayı!
öpüldünüz voborsanın delüleri!![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Akşam akşam arabayla takla attım cana gelmedi ama araba hudaya çıktı.![]()
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri