credit ve bender güçlü satıcı..
bugün kara pazartesi olmadı bari yarın kara salı olsun![]()
credit ve bender güçlü satıcı..
bugün kara pazartesi olmadı bari yarın kara salı olsun![]()
Geceye short...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
geceye uzun....sabah ola hayrola
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
geceye kapanışda uzunladım...dow a güvenerek..
kayıtlara geçsiz..dow artı kapanacak
sistemler tabiki sat da..sistem neymiş daaaaa
Konu abka tarafından (22.06.09 Saat 17:16 ) değiştirilmiştir.
seans sonu 400 puan aldım. geceye son işlem 250 den flat. yarın ola hayrola
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
uymsuzluklara güvenmiyorum, o yüzden de geceye short devam... hem kocaoğlanda sat vermiş gayri..![]()
Bugün Vob'da piyasa tabiriyle iyi numara çektiler...Sabahki Short'larla geceye de devam ediyorum...Bu arada her ne kadar vade sonuna yaklaşılması nedeniyle çok fazla güvenilmemesi gerekirse de piyasa düşerken açık pozisyon sayısında her iki vadede birden (Özellikle Ağustos vadede)hızlı bir artış olması da dikkat çekiciydi...İyi geceler.
Konu tuareg tarafından (22.06.09 Saat 17:20 ) değiştirilmiştir.
Cerfo,
Nerdeyse bende kaptırıyordum kısaları 625 e kavır yazdım yazacam..bir buladılar iki kademe hööytt dedim...sonrada AAALLLAHHHHHHHHHHHHH dedim malum...geceye 725 maliyetle kısa..don cansın kelek yaparsa yaprın...+500 den kemirtiriz...hah ya böyle lazım bize...DJ %4 eksi kapasın 1 milyon çiçek açsın..AALLLLLAHHHHHHHHHHH
dow 8409 u gördü..ama saatliklerde hala uyumsuzluk var.....kanımca uyumsuzluk bozulması için çok sert aşşağı lazım...normalde uyumsuzluk hikayedir..ama saatliklerde max. satışa ek olarak uyumsuzluk olunca ,hop dedim..
Konu abka tarafından (22.06.09 Saat 17:23 ) değiştirilmiştir.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri