sevgili fallow işlem yapacağın platformu özelden geçersen sevinirim
yazdıklarında %bin haklısın
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Bende yapamıyorum ama ağlayıp sızlamanın alemi var mı?Geri getirmiyor parayı.Ama bu kaybediyoruz diye her zaman kaybedecez anlamına gelmez.Herkesin kötü anları olur iyi anları da olur.Ha sen 10 yıldır kazanıyorsan ve hala burada kazanmanın yolunu arıyorsan git başka iş yap.
Konu GOKHANFINDIK tarafından (22.06.09 Saat 11:47 ) değiştirilmiştir.
vob sabır işidir sabırlı olana ekmek var piyasa her zaman böyle gitmez tekkeyi bekleyen çorbayı içer
Konu clark tarafından (22.06.09 Saat 11:45 ) değiştirilmiştir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
bu DeLLamalar yine Tele Konferans yapıyorlar N tarafa çakalım sen aşagıya cak ben yukarı cakıyım.. karar veremediler ... bakalım N olacak
Konu SaNCaKTaR tarafından (22.06.09 Saat 11:46 ) değiştirilmiştir.
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Bu hurafe.
Ben py midir her ne haltsa ona savaş açacağıma sayesinde aşağı yukarı sallayarak yada trend yaparak kaç para kıracağımı hesap ederim.Beni onun elindeki poz ilgilendirmez.100 milyar dolarlık imkb yi kocaman yahudiler kimseye bırakırmı.Elbette kontrol olacak.Ama siz onlardan olursanız bireysel olarak para size gelir.Başka ky nin cebi beni ilgilendirmez.İlk emri ileten parayı kazanır.Vobtrader vob sayesinde krallar gibi öğrencilik yaşadı.Başka nice örnek var bu ülkede.Tabiki çok kişi kazanamayacak havada paramı dağıtıyorlar.Biraz tecrübe biraz şans biraz bilgi biraz sabır biraz da kısmet işi bu işler.Başkasına başka yerden verir Allah.
Konu GOKHANFINDIK tarafından (22.06.09 Saat 11:53 ) değiştirilmiştir.
ağustos vade kısaları filatladım...![]()
Şu an 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 konuk)
Yer imleri