hazır bütün cemiyet burdayken sorayım bilen biri hayrına cevaplasın;
matrikste sistem testi yapınca test sonuçları % olarak çıkıyor ve test kümülatif olarak(yani elde edilen karlarlada poz açılması demek)
bunu sabit poz ve puan bazında nasıl yaparız....
bankalar %1 asagidayken bazi kagitlar deli gibi gider veya tas gibi dururlar
imkb bana aynen onu hatirlatiyor
bu vadeyi mumkun mertebe yukaridan kapayacaklar artik bu kacinilmaz
daxta isleme baslayinca ayri bir topik acicam yaptigim alsatlari yazicam
ahali karar versin hangi piyasada kazanmasi kolay
bu serefsiz kan emicileri biz yarattik bu kadar insan kazanicam diye voba akin ederse olacagi bu olur
toplu infaz yaparlar
islem yapmayacaksin en temizi bu
birbirlerini opup dursunlar
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
gunde nacizane 200 kontrat islemim var
obur sitedede yaziyorum artik
50 kisi biraksa bu piyasayi 10.000 kontrat eder gunluk islemin %5 i
daxta gunluk trade diye acicagim topikte islemlerimin hepsini yazicam baslangic sermayemide yazicam gerekirse portfoyde yapistiricam alem gorsun terslik bizdemi piyasadami
Bu muhtara söyleyelim de biraz da PY için beddua etsin
http://videogaleri.gazetevatan.com/7...konusmasi.html
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
44825 long..vayanasına .bu neya..500-100 puana oynuyo..
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri