Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Verecekler daha verecekleer. Acayip hayvanlara benzirler..![]()
[QUOTE=SaNCaKTaR;126071]biz mıllet olarak ancak konusuyoruz.. her şeyı çık bılıyoruz.. bende dahılim buna hadi bu olayı mahkemeye taşıyalım desem.. en çok para kaybeden adam bile aman beni karıştırmayın der bunu bıldıklerınden bu deLLamalar istedıklerı gıbı at kosturuyorlar dun kazananlar bugun aynı sebebten kaybedebilir. bunu düşünmeyız dünku kazanç hoş gelir.. Tüm forumlarda kimse dogru dürüst bu olayı manipulaston olarak kabul etmedi..neylerse mevlam eyler bunlardan ona sıgınırım artık...[/QUOTE
usta ne mahkemesi
yapacak tek birsey var oda bu piyasaya veda edip kazanacagimiz piyasada oynamak
adamlar bugun 5000 puan caksa veya 5000 puan goturse kimse gik cikaramaz
ve bunu inan olsunki yaparlar
cunku sonuna kadar iddia ediyorum bizim piyasa INANILMAZ SIG
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
"...Piyasadaki söylentilere göre... Bu bilgiler ışığında yapılan ve yapılacak olan ileriye dönük yatırımların sonuçlarından Şirketimiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz."
Yukardaki cümlelerden anlaşılacağı gibi bir şey olmaz.
mahkemelık bıse yok..adam uyarsını yapms benı dınleyerek ıslem yapmayın demıs..ayrıca garantı gıbı bı kruum bole saf durmlarına düşer mi..kanunı hıc bı sucu yok adamların..ve gordgum kadaryla..dun poz kaptanların cog garan da ufak yatrıcmydı.ondan sora pıyasa ıyıce yürüdü..bı spekulasyon varsa nerdyse bunu ky yaptı bıle dıyebılrıler...
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Garantinin maili falan hikaye, bundan önce iki kez daha yaptılar benzer hareketi. Biri ocak ayında diğeri de mart ayında idi. O zaman mail falan a yoktu rtada. Bu imf işi kesinleşmedikçe, bunu kullanıp daha çok spekülasyon yaparlar...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri