bugun ben forum okıycam dıe kafayı yerım heraldeher forum pazar yerine döner
bugun ben forum okıycam dıe kafayı yerım heraldeher forum pazar yerine döner
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
mantıkla iş yokkı pıyasada..ben mantık pesınde kosa kosa kaybetım cok..hukuk evet ama adam altına bnları okuyarak ıslem yapmayn yazmıs nerdyse..yanı soran olursa uarımı yaptım der gecer kenara..seref yoksunları..
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
maalesef haklıyız sn. follow, bu zibidilerin elinde oyuncak olmayı kabullenmemek lazımdır.
şikayet meselesine gelince, o maili atan ahmet yada mehmet her kimse sorumlu tutulur o kadar, kuruma bir şey olmaz bence, alttaki yasal uyarı notu nedeniyle.
ya dün garanti napmış ben anlamadım desem ayıp olurmu
bilen ve müsait olan biri bana da söyleyebilirmi ne olduğunu![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
5 dk lık periyot direniyor halen..
manipilasyon falan derken epey palazlandı piyasa teknik olarak..
dün 43 bin altına sert bir sarkma olmadan kısa açılmaz derken bugün aynı şeyi 44 bin için söyleyebiliriz..1000 puan üste destek koydu yani vob.
dünkü hareketin gücü bu vadeyi sonlandırmaya yeterli gibi geliyor bana..
ama heran herşeyin olabileceğini dün gördük,unutmamak lazım..
biz mıllet olarak ancak konusuyoruz.. her şeyı çık bılıyoruz.. bende dahılim buna hadi bu olayı mahkemeye taşıyalım desem.. en çok para kaybeden adam bile aman beni karıştırmayın der bunu bıldıklerınden bu deLLamalar istedıklerı gıbı at kosturuyorlar dun kazananlar bugun aynı sebebten kaybedebilir. bunu düşünmeyız dünku kazanç hoş gelir.. Tüm forumlarda kimse dogru dürüst bu olayı manipulaston olarak kabul etmedi..neylerse mevlam eyler bunlardan ona sıgınırım artık...
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
bi mail var vob trader..ımf ıle anlasma loolms 13 15 mılyar dolar arası ve cok esnek bı pırogramla dıe..bu maıl den sonra ben de baska bı forumda gordm de yazdm..sonra roketlendı vob ve endeks..
Şimdi bkele ki sistmeelr sat versin. O roketten sonra zor.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
spotta tahtalar da cok kotu..acayıp carpmaya oynatıolar..bugun tam katliam gnu
Bu sabah ise dün son bir saatte yaşanan bu hızlı yükselişin düzeltmesi beklenmekte...
Zira IMF'den gelen açıklamalar, dünkü alımları tetikleyen söz konusu spekülasyonun tersine ; henüz bir anlaşmaya varılmadığına vurgu yapıyor.
Öte yandan çalışmaların devam ettiğine değinen IMF yetkilileri herhangi bir anlaşma için IMF heyetinin ülkeye gelmesi gerektiğini de hatırlattı...