Bugün ABD'de endeks future, hisse future , endeks opsiyon ve hisse opsiyon kontratlarının son uzlaşma günü. Endeks kontratlarındaki bir sonraki vade Eylül.
Son gunlerde hep en yukarıdan kapatmaya çalışırlar deniyor..
Sizler ne diyorsunuz
Bugün ABD'de endeks future, hisse future , endeks opsiyon ve hisse opsiyon kontratlarının son uzlaşma günü. Endeks kontratlarındaki bir sonraki vade Eylül.
Son gunlerde hep en yukarıdan kapatmaya çalışırlar deniyor..
Sizler ne diyorsunuz
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
Bu hareket imkb ve vob tarihimize kara bir leke olarak geçtiSanki Varyo mübarek, sen koskoca borsasın yaw...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
bence yukarı hareket bıtmedı..bunlar bı yerden döndürür yine..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Aracı kurum dünkü karları geçmedi ama bugünkü zararları hemen geçmiş, nerdeyse MC yiyeceğim...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
az bişey biliosam bu piasa bugün tekrar 45500 üstünü deneyecek
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
45000 uzun kapadım.. bakıyorum......çarpma günü..fiyatlar havada..
Full cort
45500 üstünü hangi mantıkla deneyecek anlayamıyorum
haaa burda mantık olmadığına göre mümkündür tabiii
ş.....ler ne derse o olur çünkü
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Herhangi bir yetkiliden IMF ile ilgili resmi açıklama duyan oldu mu ?
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri