Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
o pek mumkun degıl be vobix..burası tr..keşke olsa .![]()
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
GÜNLÜK YORUM 19/06/2009 Endeks 30 Haziran Kontratı Günlük ↑ Hedef 2 47.800 Günlük ↑ Hedef 1 46.525 Pivot 44.750 Günlük ↓ Hedef 1 42.950 Günlük ↓ Hedef 2 41.500 YORUM : Dünkü yorumumuzda belirttiğimiz gibi çok sert hareket yapan kontrat bütün direnç noktalarını kırmış ve yönünü yukarı çevirmiştir.İlk etapta 45.900 hedefini denemesi muhtemel olan kontrat,bu noktayı kırarsa aylık hedef1 seviyesi olan 46.500 seviyelerini test edebilir.44.800-44.150 seviyelerine kadar olabilecek olası geri cekilmeler bugün için alım fırsatı olarak değerlendirilebilir.Ancak vadeli kontratın spot endeksin %1.55 oranında yukarıda olduğunu unutmamak gerekir. Kısa vadeli trendin aşağı dönmesi için 44.150 altında günlük kapanış, orta vadeli trendin aşağı dönmesi için 41.675 altında haftalık kapanış gerekmektedir. Dolar/YTL Haziran Kontratı Günlük ↑ Hedef 2 1,5810 Günlük ↑ Hedef 1 1,5700 Pivot 1,5610 Günlük ↓ Hedef 1 1,5295 Günlük ↓ Hedef 2 1,5190 YORUM : Piyasadaki olumlu hava dolar kontratınada yansımış ve dün gevşemesine sebep olmuştur.1,5480-1,5460 seviyelerinin üzerinde kaldığı sürece yönün yukarı olduğunu ancak kırıldığı takdirde 1,5300-1,5250 test edilebilir.Yukarıda ise 1,5710-1,5770 hedef seviyeleri geçerlidir. Kısa vadeli trendin aşağı dönmesi için 1,5460 altında günlük kapanış , orta vadeli trendin yukarı dönmesi için 1,5800 üzerinde haftalık kapanış gerekmektedir. Hazırlayan : Pazarlama Birimi : Tülay Uzunoğlu tuzunoglu@gedik.com Tel : 0 212 270 67 90
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
asılsız bir spekülasyonla hala 1200 puan yukarıdan seyrediyoruz
dünkü normale göre
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Ben SPK ya, Garanti Yatırımın dünkü mesajı için şikayet dilekçesi gönderdim. Mesaj ve sonrasında Garanti nin işlemlerinin incelenmesi talebiyle. Derdim kaybettiğimiz para değil, arkasından bir manipülasyon varsa ortaya çıkarılması ve bir daha benzer şey yapmayı düşünene bu düşüncesinden vazgeçirtecek derecede, suçu varsa Garantiye oturaklı bir ceza verilmesi.
Konu Astatin tarafından (19.06.09 Saat 09:49 ) değiştirilmiştir.
Gene numara yapıyor aşağılıklar.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
haklısın follow..bızım vasfmız da bellı..ama cok adiler vala..ne diym..oyunun kuralı adi olmak yada onlara uyum gostermek heralde..artık onumzdkeı maclara bakıcaz..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
4 üzerinden garanti servisi yapılıyor
ne ala memeleket
Tarih dedikodu imkb 100 dedikodu sonrası
12.03.2009 ımf ile anlaşılıyor 23.000 27.000
02.04.2009 ımf ile anlaşılıyor 26.500 30.000
28.04.2009 ımf ile anlaşılıyor 29.100 35.000
18.06.2009 ımf ile anlaşılıyor 34.500 35.700
halen başladığımız dedikodudayız.
Pazartesinden bugüne yurtdışı borsalarındaki düşüşe duyarsız kalan.
örneği olmayan borsamız. Dedikodulalarla yükselme trendini sürdürecek görünüyor. Böyle devam ederse.
Yıl 2025
dedikodu ımf ile anlaşılıyor.
ımkb 100 852.000
işsizlik %60
kişi başı gelir 250tl.
Amatör yatırımcı
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri