Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
ne garip seans yahu.
gnd bu arada herkese
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
gunaydınlar..zor bı seansa basladıkyıne
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
günaydın,kolay gelsin !
44.700 ek long aldım. 45500 de vermedim burda hiç vermem. yeni zirveyi deneriz bugün
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Babcan:ımf konusunda zamanı gelınce acıklama yapılır-cnbce
babcan:ımf konusunda zamanı gelınce acıklama yapılır-cnbce
-matrıks-
sistemler dünkü hareketin etkisinde..
1000 puanlık gerilemede 5 dk periyodu bile sat vermedi..
cienbisi-meee de günah çıkartıyor şerefsizlerrrr bu olay manupilasyona açık falan minareye kılıf hazır...
Konu SaNCaKTaR tarafından (19.06.09 Saat 09:41 ) değiştirilmiştir.
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
hale bbak...ortalıgı gazlıyan garantı nin maili..ımf den net bıse yok dıye gaz veren de yıne cienbicie...spekulasyon mu o da neymiş..bunlar kansızın önde gideni..ne arar vicdan..
bu arada cuma daha yeni başlıyorrr....
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri