Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
geceye ful lönk....
dolar ful şort..........
atlas ne etti acep forumu ayualrla doldurmuştu ayunun kapana kısan pençesini kesmiştir umarım![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
aslında uyandıracak çok şey yaptı endex okadar düşmelere dirayet..bu adam boşa gelmez..anlaşma olmuştur bile ..imzaya kalmıştır..kimse bilemiyorki..ama stop beni kurtardı..sistemede inanmıyodum artık..ama üzülüyorum kaybı olanlara çok..acısını benden iyi bilen yoktur..para bitmesin yeter..
435. sayfaya geldim....sorun yok arkadaşlar çok sagolun....
son 2 hafta önce pzartesi gecede yanıldım..... utancımdan yazamadım....
düne kadar kısaydım... dün uzadım....
adam gibi hareket olmayınca yazmakta gelmedi içimden...
10 gündür çeyrek ekmeğe muhtaç ettiler bu adiler.. kimseye mama vermediler....
kazanan varsa bu 10 günde gerçekten tebrik ederim....helal olsun...
bu arada özlemişim bütün arkadaşları.....![]()
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
dow kapanış tahminim 5550,75 ... kayıtlara geçmesin...![]()
Jerfinden haberi olan var mı? stop koymuştur inşallah.
Valla billa takılmıycam söz. tek espri bile yok...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
göstergelerde bir terslik var ama sabah ola hayrola ful lönkkkkkkkkkkk.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri