bana göre seans arasıburayı bilinçlibaskı kuruluyor fikirler analiz ediliyor açılışta hop ters köşe bundan sonra yazılarda çok dikkatli olacam poz hakkında yazdıklarımda tamamen dogru degildir artık.
hadi çakal marbo 200 ü de tek tuşta kaldır
Toplantı sonrası forumun son 5-10 sayfasına baktım. Bir çogumuza daral gelmiş. Sazan UV portföydeki shortlar ile sakinnn sakiiiinnn beklemede. Stop Loss 88.875.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Kaptan ayılar dunyanın en akıllı hayvanlarıdır. Hele kovandan bal çalmak için yaptıkları numaraları anlatsam ayı fan clup olur buralar. arı kovanlarını her gece bir nöbetci bekler kovanların etrafına teneke baglanır ama bu ayı oglu ayılar yınede bir kaç kovanı hacamat ederler....vurmaya kıyamadım gecen sene... ye ulen ayı oglu yeee zakat olsun dedık . bırazda tırstım tıkırtıya kalkmaya
memleket maceraları 1
Konu SaNCaKTaR tarafından (17.06.09 Saat 14:40 ) değiştirilmiştir.
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
future lar eksiden + ya döndü,dax % 1,5 kaybını % 0,50 lere kadar düşürdü vob 43250 barajına takıldı..
değişen bişey yok sabaha göre.
dön baba dönelim nereleri görelim![]()
15:30 Mayıs ABD Tüketici Fiyat Endeksi
Önceki 0,0 % Beklenti0,3 %
Enflasyon sepetinde ayrışrma yapılmadığı durumu belirtir. FED ise kontrol edilemeyen enflasyon sepetini ayrıştırarak, para politikalarının enflasyon üzerindeki etkisini ölçmek için Çekirdek Enflasyon verisini dikkate almaktadır.
15:30 Mayıs ABD Tüketici Fiyat Endeksi (Gıda ve Enerji sektörü hariç)
Önceki 0,3% Beklenti0,1%
Beklentilerden yüksek çıkması ekonomide canlanma olarak algılanabilir. Hızlı düşüşler ise deflasyon işareti olarak algılanacaktır.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri