Arkadaşlar siz benim yatağıma kavuştuğumu unuttunuz galiba.Bu yatak fazla yalan konuşmaz.Büyülüdür kendisi.Hiç üstünde kaybetmedim aylık bazda.![]()
benim sistem destan yazıyor son 10 günlük performansı -1.900 pıvan oldu.2009 un en berbat performansını gösteriyor bu ay
iyiki uymamışım yoksa fena hüpletecekmiş beni
dün LONG kalmıştı sabah -325 pıvanlan SHORT a döndü.
ben FLAT bekliyorum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
ben çıkıyorum ... kapanış tahminim 41875 .. pembe oğlana iyi bakın ..![]()
şelale şelale şelale .size iyi seanslar kapanışa görüşrüz .... .. kayıtlara geçsin .. o![]()
Dax bir daha artı olursa kriz bitmiştir.Kapanış 5300 kayıtlara bir zahmet.
s.a. arkadaşlar
dün yoktum. bugün ancak girebildim. herkese bol kazançlar.
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Halkbank ı çok primli gördüm..ver tabana..sevindir pembe oğlanı
Benim sistemlerim de bir 10 günlük periyodda para kazandırmıyor. (Ancak kaybettirmiyor da). Bu nedenle sistemini çok suçlama dostum. Özellikle ana dönüşlerde sistemlerin çarpılması kuraldır. Bir EW'ci içinde sistemlerin çarpılmaya başlaması, trend sonu alternatiflerinin agırlık kazanmaya başladığının göstergesidir. (Tabi sistemine göre değişir)
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Pempe sümüklüye ayıp oldu diye 925 shortum.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri