o kısım işin şakasıydı. yenme yok. üniversitedeyken ortaköy'de düzenlenen 19 mayıs gençlik festivalinde oynamıştık kendisiyle. (masada bedava çikolata ve süt vardı diye oturdum yeminlen )
amacım onunla pat kalmaktı ve öyle de oldu.
ertesi gün tarabya otelde düzenlenen tunuvada favori gösterilirken ilk elemede çoban matı ile yenilmem de en az Suat Atalık ile berabere kalmak kadar unutulmaz bi hadisedir benim için.
benimde var unutamadığım bi çoban matı hikayem.. ama sen turnuvaya çıkana kadar nasıl öğrenemedin o mat taktiğini, gözün kör olmasın emi..
otur karşıma da kız kısmı tavlada nasıl reco'yu mars edermiş göstereyim sana..
Alakası yok, örgü meselesini abartmayalım, ben gözleri tavana dikip parmakla saymaya karşıyım, marsı falan unut, bir oyun alırsan şanslısın, bu yaştan sonra kız kısmına da tavlada yenıleceksek sahra çölüne dönelım daha iyi.
Alakası yok, örgü meselesini abartmayalım, ben gözleri tavana dikip parmakla saymaya karşıyım, marsı falan unut, bir oyun alırsan şanslısın, bu yaştan sonra kız kısmına da tavlada yenıleceksek sahra çölüne dönelım daha iyi.
gel gamyun.net'e o zaman.. anavatanın sahra çölüne özlemini gidermene yardımcı olayım..
Yer imleri