neyse ayuların hışmına uğramadan kaçayım, yaw flatken atıp tutması(borsacı milleti buna teknik analiz diyor) ne kolay
![]()
neyse ayuların hışmına uğramadan kaçayım, yaw flatken atıp tutması(borsacı milleti buna teknik analiz diyor) ne kolay
![]()
geber dow geber.. yerin dibine çakıl emi ... vay anasını ...:
fxci procekjından hala umutluyum..yıkılmadım ayaktayım..
yok olmayacak Quenn böyle .. hexen baba aşağı projeksyon çizmedikçe düşmeyeceğiz ...... hexen babaaaa kurtar bizi boğaların elinden ..
![]()
masallah bı geldım 6 sayfa olmus yıne..kayıt defterinin yaprakları da bitti bndan sonra herkes kend kaydnı tutsun,kayit gecicek bi yer yok artık![]()
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
ne dedim geri almak için düşürüyorlar dedim değil mi? +50/60 tı ben dediğimde...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
halil yıne coşkn tavırlar sergiliyo akbank duser dedgınden beri %5 koydu üstüne..sonra ne hıkmetse ordan dow a daldı yukarıları gosterdı..sonra bı ara parite cokucek dedı..gercı o nu da tuttrdu bugun 1.3940 lara gleır dedı geldi..hep dedgım gıbı dogru cıkarsa analiz yanlış çıkar sa yorum..
Konu marakes tarafından (11.06.09 Saat 20:35 ) değiştirilmiştir.
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
artık bende sınırsız teşekkür var ver ver bitmiyor .. herkese teşekkür edeceğim bundan sonra ..![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri