toparlayacaklar yine.. gözün kör olmasın emi asti,yine bedduanın ayarını tutturamadın..
![]()
toparlayacaklar yine.. gözün kör olmasın emi asti,yine bedduanın ayarını tutturamadın..
![]()
İki yıl önce vahşi batıda bedelsizerin etkisi olmuyor diye konuşulmuştu. Sebebi para giriş çıkışının olmaması fiyatın düşen kısmının hisseye çevrilemsi onunda hissenin ağırlığını azalttığı yönündeydi. Temettülerde fiyat düşüyor ama hisse sayısı sabit kalıyor diywe de endeksi düşiürücü etkisi olduğu söylenmişti.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
pes
kriz bitmiş bizde aramızda o eski günlerdeki gibi cicili bicili ayıcıklı oyunlar oynuyoruz...
ayıcıklı günler bitmiş nostalji olmuş.
utanmasa artı kapatacak..zaten ne zaman kısalara gap yaptıki unuttm o günleri...
Konu QUEEN tarafından (10.06.09 Saat 23:02 ) değiştirilmiştir.
pambık şom ağzını açtığında %1.2 eksiydi.....yarın DJI bedduasını sen yap pambık..benimki kabul olmuyo artık...
hadi iyi geceler..fıçır ola hayrola
tam 100 puan tepti en düşükten...bana öyle geliyorki bu 9.000 görmeden ateşi sönmeyecek...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
birde dikkatimi çeken mevzu dov kapanır iken fdova veriyorlarsa fdov sabaha artı tersi durumdada eksi oluyor şimdi artıya oynadı sabah kesin eksi olur iyi geceler.tüm forumdaşlara.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Yav bir kere de para kazandır be müslüman.Ama alacağım sinyali aldım ben bu gece.Bu dow 8850 üstünü istemiyor.Her hün short bundan sonra.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri