Toplantıdan çıktım. 43.200 den pasife yazdığım EW portföyündeki, 4/10 longlar kapanmış (%38.2 geri alışş 43.25'de idi ve tam olarak bu seviye görülmüş). Uzun vadeli short portföydeki 7/10 shortları 10/10'a tamamlamak için biraz erken olduğunu düşünüyorum. Görelim bakalım.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
ben değildim dimekki..
1) Gravat takmam haftasonları... (IKEA da hiç takmam)
2) Sakal bırakmaktan tiksinirim.
3) Zaten süper yakışıklı veyayakışıklı da değilim..zuhehehe
4300 den kısa yım
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
Derinlik
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
FX ci üstat sana zahmet derinlik konusuna değinsen? derkene sen zaten vermişsin bu kadar olur.
içimde pis alacaklarına dair bir his var![]()
SABAH görülen 42850, şimdi destek konumunda oldu ve ordan dönüyoruz. bende 875 den full long oldum. 43300 yukarı kırılırsa 43725 gündeme gelir. sisten hala alda devam ediyor.
bol kazançlar
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
kırın artık şu 150-250 arasınıda uçuşa geçelim...bence...
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri