42850 altında shortlar rahatlar
zistemsiz trade icin cok calısmak leazım...her gun teknik analizlerini güncellemen leazım....
yanı dersine cok sıkı calısman gerek..
kendimden ornek verem....
teknik analizimi yaptım 1 hafta idare eder gibi diyelimo bir hafta mukkemmel geçer sonra kazanmanın rahatlıgıyla analiz yapmaya usenirim... dersime calısmam.. sonra kör gibin eski çızgılara gore analiz eder zarara gecerim....
yani zistem olayı tembeller için cok eyi...![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
benim sistem 42625 altında sat verir.
long devam..
Yok o göstergeleri matrikste ya da MSde kodlayacaksınız ok koyacak. Ekranda da gösterge olmayacak. Larosun grafikelri gibi olacak. Yeşil oku görünce alacaksın kırmızı da satacaksın diyeceksiniz. Adama gösterge öğretirseniz olmaz tabi. Aklınca size kıyak geçmeye kalkar ama zarar eder.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Top sakal ve saçlarda azalma vardı, elektronik mühendisine benziyordu.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri