Hafta sonu evde misiniz, çıkıp dolaşın bence ne olcaksa olsun borsa![]()
Hafta sonu evde misiniz, çıkıp dolaşın bence ne olcaksa olsun borsa![]()
Konu enorton tarafından (06.06.09 Saat 11:28 ) değiştirilmiştir.
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Arkadaşlar sistem tester ile ilgili sorularım var
1 -yaptığım formülleri sadece 11/2/2009 tarihinden itibaren test ettirebiliyorum bunu daha geriye nasıl alabilirim
2- Sistem testerde test ettireceğim sistem örneğin şu olsun
al
MACD(26,12,9) and MO(c,14) > 100 and RSI(14) > 30
Sat
MACD(26,12,9) and MO(c,14) < 100 and RSI(14) < 70
bu sistemi,
KHN- sistem tester - Düzenle- sistem düzenleme-- değişkenler
burada takıldım bu kısımdaki yani değişkenler kısmındaki yerleri nasıl doldurmam gerekiyor formül içindeki her indigatör için ayrı ayrı test yaptırmam mı gerekiyor
yada bu sayfadaki
Değişken
Açıklama
Optimizasyon Değerleri
Alt sınır
Üst Sınır
Adım
Varsayılan değer
Bu bölgelere hangi rakamları girmem gerekiyor
Değişik varyosyon lar denedim ama işin doğrusu nedir bir türlü işin içinden çıkamadım sonuçtada sistemimi bir türlü yeterli test yaptıramıyorum yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim kafam durdu.
Konu atlascepkenli tarafından (06.06.09 Saat 15:58 ) değiştirilmiştir.
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
Uzman
Konu atlascepkenli tarafından (06.06.09 Saat 16:31 ) değiştirilmiştir.
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
http://www.hisse.net/forum/blog.php?bt=4310
Resimli anlatım var. Sizin değişkenler kısmına br şey girmeniz gerekmiyor. Çünkü sisteminizde değişken-optimizasyon yok. Anlatım, Optimizasyon da içeriyor. Optimizasyon kısımlarını atlamanız gerekiyor.
Konu excali tarafından (06.06.09 Saat 16:37 ) değiştirilmiştir.
En az 3 HİSSE...
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri