Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Konu TÜRKOĞLU tarafından (06.06.09 Saat 00:07 ) değiştirilmiştir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Güneş yine doğuyor ve ben bir gün daha yaşlandım.Hepinizden 4 saat önce yaşlanıyorum.Kendinize iyi bakın.Birşeyleri değiştirmem lazım artık.Yine doğdu affetmedi güneş.İyi geceler,iyi uykular size.Muhasebe yapma zamanı geldi.Bu böyle gidemez.
baksetme öyle haftalıklardaki yutan ayı formasyonundan yada devasa takozdan yada trend çizgisinin kırılımından v.s. vobix..
baksana diğer bütün yeni akım analizlerin ANASI klasik TA sadece macd,mom yada ıvır zıvır intikatörlerin uyumsuzluğundan, yada kesişiminden ibaretmiş ve mefta olmuş..tüü kaka artık..
![]()
üyeliğim yeni aktifleştirilmiş,herkese günaydın ve iyi haftasonları...
Yeni akım analiz!!!çok sevdim buu tabiri...New Wave diyelim hatta...Elliot Wave e rakip olur..pambık a sayacak oyalanacak bir şeyler daha çıkar
klasik TA ile diğer "yeni akım" TA lar arasında analık babalık ilişkisi yok..rakiplik ilişkisi var
"ibaretmiş" i sen dedin ben değil...
en ilkel versiyonları bile indikatörlerin kombinasyonlarından oluşan, yani tek tek indikatörlerden üstün olan sistemler iki ok dan ibaretse, klasik TA nın kaka dan ibaret olmasından daha doğal ne olabilir.![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri