Sayfa 6771/13018 İlkİlk ... 577162716671672167616769677067716772677367816821687172717771 ... SonSon
156216 sonuçtan 81.241 ile 81.252 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    588
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.498
    Toplam Teşekkür
    784 Yazısı Teşekkür aldı

Sevgili FXCİ, sizden özel bir ricam olabılır mı,
    Şahsınıza has (komık, gulumseten, sac baş yolduran) jargonunuzu ilgiyle takip ediyorum ama hiç olmazsa her kelımede SADECE 1 HARF uzerinde oynama yapmanız mumkun mudur, takıbi daha kolay olur

2. The Following User Says Thank You to tuareg For This Useful Post:

Yer
    YeReleRden
    Teşekkür Teşekkür 
    11.723
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.107
    Toplam Teşekkür
    4.538 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı tuareg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili FXCİ, sizden özel bir ricam olabılır mı,
    Şahsınıza has (komık, gulumseten, sac baş yolduran) jargonunuzu ilgiyle takip ediyorum ama hiç olmazsa her kelımede SADECE 1 HARF uzerinde oynama yapmanız mumkun mudur, takıbi daha kolay olur
    tamam sayın tugarek
    Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin

4. The Following User Says Thank You to fXci For This Useful Post:

Yer
    VOB Street
    Teşekkür Teşekkür 
    13.992
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    18.454
    Toplam Teşekkür
    7.124 Yazısı Teşekkür aldı

Vob Kapanışta Dow Future: 8707

IMKB kapanışta Dow Future: 8763
    En az 3 HİSSE...

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı excali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

annaşıldı senin yine boğalığın tutmuş... hiç heveslenme...neden mi?

1) imkb dow ile işine geldiği zaman birlikte hareket eder bakınız dow un %6 çıktığı günün ertesi bizim zırt kadar çıkmamamız, tersi örnekleri de var.

2) Yargıtay C. Başsavcısı geçen sefer bu kadar sert laiklikten bahsettiğinde AKP ye kapatma davası gelmişti bir süre sonra..Bugünde benzer açıklamları var.

3) ELde ne kaldı excalibur. ABD de bankalara hormon çakılacağı sürekli anlaşıldı..FED 3 vardiyaya dageçti..Ama detaylarını daha sonra tartışabileceğimiz bir gerçek varki, yılsonunda faizleri arttırmak zorunda kalacak..!!!
    4) Türkiyede elde ne kaldı? Paketler teşvikler gelişen ülkeler az etkilenecek illüzyonu, kamu açıklarını azdıran paketler, IMF ye surat ekşitmeler, 2011 in feci geçebileceği bu nedenle seçimin erkene alınabileceği söylentileri

5) %100 prim yapmış bir ton hisse..

then?
    else? iyi haftasonları..excalibur

Teşekkür Teşekkür 
    17.466
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    20.796
    Toplam Teşekkür
    7.064 Yazısı Teşekkür aldı

Bu borsa düşer diye diye düşürecem bu vob u arkadaşlar, iddiaya girmem, fakat kırk kere söylemeyede gerenk kalmayabilir

Bugün vob son dakikalarda olması gereken yere inivermiş, ekran takibetmiyorum iyiki, yoksa veri iyi geldi ayağına aldıklarında kısaları kaptırırmışım ekran seyretmemek lazım zaten, borsa dönüş yaptımı? bence yaptı, geçen Cumadan bu yana kısalarla bekliyorum, ondan evvelki haftada uzunda bekledim o kadar uzundan kazanamadım, şimdi kısada bekledim bu hafta ve sonuç almaya başladık görülüyor, bundan sonra haftaya bugün olduğu gibi her yukarı sıçramasında kısaları artırmak şart oldu diyorum, bakalım erken konuşmuş olmıyım ama yanılmadığımı düşünüyorum ve artık piyasa aşağı trend içine girdi diyorum.

Stoploss um 44500 dür, yetişemezsem en geç 45000 den uzarım heralde, ekran takibetmeyince birbirine yakın iki direnci gözüme kestirdim, ama sanmıyorum artıkın hisselerde yorgunluk başlamış, nereye götürecekler ki fezaya mı çıkacak fiyatlar? saygılar...

Teşekkür Teşekkür 
    17.466
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    20.796
    Toplam Teşekkür
    7.064 Yazısı Teşekkür aldı

Haftaya AKP ye bi kapatma davası daha patlatır bunlar

Sebep?

Tekrar dip yapacak olan borsa endekslerinin yukarı çıkışını kolaylaştırmak için dava açıp, sonucunda davalının beraati bu numara tuttu, tekrarını izlemekte sakınca yok bence saygılar...

Teşekkür Teşekkür 
    16.774
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.572
    Toplam Teşekkür
    1.547 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı fXci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lem gokan ozaman ben yaşadım

geçen yaz ağustosun ortasında haftasonu dağın başında biyere gittiydik ..öğle sıcağında ortalık cayır cayır yanarkene bakkala alışverişe gittimdi ....yolda yemek için magnum duble almışıdım ülen dondurmayı tam ısssırdım ıssıracam .. garşıma köpengin biri çıktı ........öyle bi bakayoki bana ... mazlum mazlum ... bakkaldanda 1 km uzaklaşmışım dağın başına çıkıyorum.. bidenede köpenge alcaydım emma bakkal uzak diyene bir ıssırık bile almadığım magnum dabılımı ve yanındaki sucuk salam ne varsa hepsini köpenge yedirdim.. 30dk köpengi izledim sankim 1 sene aç kalmışcasına yedi herbişeyi..... bakkala gitmeyede üşemdim ...... aşkamada aç kaldık
    Çaktırma ben de belki günahlardan yırtarım diye söylüyom.Bizim de vardır bir hikayemiz kedi köpeklerle.

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı excali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Şimdiki duruma göre maksimum 43,600 civarı açılış var .
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

11. The Following User Says Thank You to VOBiX For This Useful Post:

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı bull market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haftaya AKP ye bi kapatma davası daha patlatır bunlar

Sebep?

Tekrar dip yapacak olan borsa endekslerinin yukarı çıkışını kolaylaştırmak için dava açıp, sonucunda davalının beraati bu numara tuttu, tekrarını izlemekte sakınca yok bence saygılar...
    Aha bi kısacı gördüm sanki. Haftalıklarda yutan ayı var mı?
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

13. The Following User Says Thank You to VOBiX For This Useful Post:

Yer
    VOB Street
    Teşekkür Teşekkür 
    13.992
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    18.454
    Toplam Teşekkür
    7.124 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    annaşıldı senin yine boğalığın tutmuş... hiç heveslenme...neden mi?

1) imkb dow ile işine geldiği zaman birlikte hareket eder bakınız dow un %6 çıktığı günün ertesi bizim zırt kadar çıkmamamız, tersi örnekleri de var.

2) Yargıtay C. Başsavcısı geçen sefer bu kadar sert laiklikten bahsettiğinde AKP ye kapatma davası gelmişti bir süre sonra..Bugünde benzer açıklamları var.

3) ELde ne kaldı excalibur. ABD de bankalara hormon çakılacağı sürekli anlaşıldı..FED 3 vardiyaya dageçti..Ama detaylarını daha sonra tartışabileceğimiz bir gerçek varki, yılsonunda faizleri arttırmak zorunda kalacak..!!!
    4) Türkiyede elde ne kaldı? Paketler teşvikler gelişen ülkeler az etkilenecek illüzyonu, kamu açıklarını azdıran paketler, IMF ye surat ekşitmeler, 2011 in feci geçebileceği bu nedenle seçimin erkene alınabileceği söylentileri

5) %100 prim yapmış bir ton hisse..

then?
    else? iyi haftasonları..excalibur

Aşağıda etiketlerde yazılan vob özdeyişini sana yanıt olarak yapıştırıyorum:

"VOB YUVARLAKTIR"

İyi haftasonları..
    En az 3 HİSSE...

15. The Following User Says Thank You to excali For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    16.774
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.572
    Toplam Teşekkür
    1.547 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı enorton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen gün de yazmıştım, gerçekten bu 15 dk nın hiç anlamı yok. Ya 17.00 de kapansın ya da en az 19.00 a kadar açık olsun bence...
    Bence de çok anlamı var.Dowun fiyatı çok değişebiliyor saat 5te.Geceye o anda short yada long girenler dowu görünce fikirlerini değiştirebiliyorlar.Bu nedenle daha da iyi fikir sahibi olabilirler.Düşünsenize saat 5 te çok kötü veri yada çok iyi veri geldi.Siz de son dakikada longladınız yada shortladınız ve terse kaldınız.Ama 5 15te değişen birşey yok.Ama 15 dakika da tam yeterli değil.Ama buna da şükür.Önceden dow açılıyor imkb kapanıyordu.Şimdi ise daha iyi oldu 40 dakika.Herşey olur zamanla.Bu sümüklüler önce adam gibi düzen koysunlar da öyle saat uzatsınlar.Bunların bir halt yapacağı yok.İmkan versinler bana ilk kovacağım kişi vob başkanı ve yardımcısı.Bu çalışanların kulağını çekmiyorlar.Çünkü onlar da piyasadan anlamıyorlar da ondan.Neymiş de yurtdışında yatırımcı çekmek için uğraşıyorlarmış.Harcırah memuru bunlar.Para girsin ceplerine.Yoksa yatırımcı arama bahane.

17. The Following 3 Users Say Thank You to GOKHANFINDIK For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı VOBiX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdiki duruma göre maksimum 43,600 civarı açılış var .
    düş düş..baya bi artıdan buralara geldi...ayrıca ayrışma dayanılmaz ayrışma kaçınılmaz..kan bile kırmızı değil karakan
    ama sistemim flat kapadı..bakalım bildiği varmıymış...inşallah yoktur çünkü ben kısayım

19. The Following User Says Thank You to Astatin For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)