Ben dow çok düşmez yukarıda kalır diye düşünmüştüm.Ondan short kalacaktım.Yine short kalacaktım seansı bitiren benim yine.275 ten longlarımı 275 ten kapatmak istedim.3adet longum kaldı.Full short emri idi gerçekleşmedi.Longlar bitmedi 3 adet longum gece.Bu arada Allah bereket versin yine 3000 lira civarı zarar yazdım.Yani gapı yemiş olduk.Okiyim arkadaki yazıları geliyorum.Geceye ne girdiğimi ilk Enorton abi öğrendi.O da ilk defa açtı msn yi 3 4 aydır sanırım.![]()
Konu GOKHANFINDIK tarafından (05.06.09 Saat 19:07 ) değiştirilmiştir.
Çok Uzman
günün 5 YILDIZI trader53687557'ye
helal olsun deli trade yaptı bugün 43500 sattı,
43175 longladı, en tepden 44075 ten şortladı
kapanışa göre 2200 küsür puan bir günde![]()
Neyse arkadaşlar herkesin rızkında ne varsa yer.Yoksa havasını alır.Benim işimin 10000 20000 puanlık işi var.Onu alınca bana 2 sene 3 sene yetiyor.Siz düzenli kazanmaya bakın.Ben gün gelir iki günde 1e 3 yaparım burada.Şimdi düşüyor portföy.Ama zamanı yine gelecek.Trend gelecek yine iyi paralar yapacaz.Dow 9000 olsun da rahatlasın manyaklar bari.Ne bu böyle her gece ya.Neyse zaten artsa da kaybediyorum.Düşse de.Demekki zamanım gelmedi.Art arda 22 gün kazan 35 gün kazan.Art arda 30 gün kaybet.Bunlar normal demekki benim trade hareketimin de nasıl sistemler zarar yazdırıyorsa bizimki de böyle.Her zaman sökmüyor.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri