öğleden sonra bakamadım..oha ddim size..44 küsür yapmış bir ara...yuh beaa..neyse şortlara dokunmadan devam...SELÇUKLU DOĞA ÇALIŞMALARI A.Ş. ye selam (Yılan, şelale, çıyan falan falan)
Terbiyesiz DOW a bak, seans sonu bizi shortlattırdı şimdi de coşmaya çalışıyor. 8840 tepesini geçerse Pazartesi derimizi yüzer bunlar
Herkeze iyi tatiller ne gündü ama ya veriye 43550 kısa yakalandım matriks kitlendi gerigeldiğinde 44000 olmuş bekledim yapacak bir şey yoktu tüm günümün karı gitmişti. Bekle bekle geri geldi kapanışa yakın yarısını karlı kapadım yarısı kaldı borsa bu işte saat beşe kadar sinirden kudurdum.bir kaç saniyelik hata tüm günüme malolmuştu,sonra şans diyeyim artık baya zararlı pozun yarısını karlı kapadım.
Herkeze iyi tatiller
Pandoranın kutusu açılsın
İçindeki herşey saçılsın
Tüm sırlar ortaya çıksın
Bilmeyen kalmasın
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
dow kapanış tahminim 9566,66 kayıtlara geçsin .... nası olsa tahminim hiç tutmuyor .. tersi oluyor .. bu sefer böyle tahmin edeyim ..
tutarsa kötü olur ... ama en az 1500 kişilik helva siparişi gelir ... ordan kazanırız farketmiyor sonuçta .. hahahhahah![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri