Alın size iyi kurum.6. saniyede 725 ten yakaladım emri.925short.
Alın size iyi kurum.6. saniyede 725 ten yakaladım emri.925short.
900 long 950short.
lönkler 44025 flatlendi bereket vesim van munutum canım menimbuzamana kaderr nerlerdeydinn sennn
merak eedene van munut halen lönk
annada lönk oldu![]()
Konu fXci tarafından (05.06.09 Saat 15:26 ) değiştirilmiştir.
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Hadiyin geçmiş olsun herkese.Geçti iyisi ile kötüsü ile.Veri maliyetimi 500 puan güzelleştirdi.Shortum geceye de short.
Çok Uzman
sankodan işlem yapıyorum veri geldi anında bastım 575 den aldım takılma filan olmadı bu arada long devam.
bu dolar demın 1.54 degılmydı 1.527o olms
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
44075 den döneriz. full short
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
tarım dışı yaptı yine babalığını![]()
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
datayla beraber uzun ortalamayı test ettik..
üstünde kapanış görmek gerekir..
![]()
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri