arkadaşlar belki bunu uygulayan vardır çok basit aslında,
sistemim aldaysa ve histem olarak ta yukarı düşünüyorsam,
örneğin veriden fiyat 43500 ise, 43300 alım emri giriyorum, 43800 e da satış giriyorum,
mantık şu veri hangi yöne gidersen gitsin 300-400 puan bırakır,
ama çok hızlı olmak lazım 43800 den satlar karşılanırsa o anda realize için 100-200-300 puana doğru karar vermek lazım aynı şekilde 43300de karşılanırsa hızlı karar vermek lazım, yoksa bir anlamı kalmaz zarar yazdırır.
soğukkanlılık şart...
Konu traderx tarafından (05.06.09 Saat 14:53 ) değiştirilmiştir.
dışarda oldugumdan sayfaları hızlı hızlı okudum.. abKa nın formullerınin MAKRIKS e uyumlu olanlarını özelden bana atıcak arkadaşıma svg.
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
hala yeni yüksek göremedik sabahki 43675 ten sonra..
yeni yüksek görürsek 44 bine doğru atak gelebilir ki satış fırsatı olarak değerlendirmeyi düşünüyorum..
veri olmlu gelirse bunu imkb ve vob önceden biliyor kanısı bende güçlenir.
375 uzunlar 600 den flatladım veri stratejisini uygulamak için pusuya yattım bekliyom
sistem alda histemde alda yukarı potanslıyı uygulayacam![]()
43550 uzunları kapadım kısaya döndüm endeks sanki gücünü kaybetti bana öyle gelyoda olabilir.
600 long 575 short.İsc iki kademe verdiler.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri