Sayfa 6236/13018 İlkİlk ... 523657366136618662266234623562366237623862466286633667367236 ... SonSon
156216 sonuçtan 74.821 ile 74.832 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

Arkadaşlar herkese merhaba, son yazılanları okudum da ben de görüşlerimi ileteyim. Biz ne kadar kabul etmesek de yabancıların özellikle batının gözünde biz 3. dünya ülkesiyiz. Çünkü burada insan verilen değer sıfır. Her konuda insanımız hakkını arayamıyor. Ama onlarda ne kadar eleştirsek de insana değe veriliyor, birey herşeyin önünde. Haksızlığa uğrayan insan şirketleri dava edip milyon dolarlarca tazminat kazanabiliyor. Biz de ise dava açmaya bile üşeniyorsunuz, yıllarca sürecek ve sonunda şaka gibi miktarlar kazanacağınız davaları açmak gereksiz olacaktır. Şirketlerimiz tüketicilere değer vermiyor, çalışanlara değer vermiyor. Trafikte birbirimize değer vermiyoruz sonra da millet bize değer versin diye bekliyoruz. 2 yıllık karına özelliştirilen telekom, özelleştirilene kadar her yıl karının %30 unu yatırıma aktarırken özelliştirildikten sonra karının %7 sini yatırıma aktarmaya başladı. Hani özellişterme verimlilik yaratırdı?

Dunyanın en pahalı ve en yavaş internetini kullanıyoruz. Sonra hızı 8Mps ye çıkardık diye kampanya yapıyorlar ve bizim salak basın da ustune atlıyor. Parantez içinde 15 GB lık adil kullanım diyorlar. Ya bunlar bizi gerçekten keriz sanıyor. O doany midir nedir onun da ona bunu peşkeş çekenlerin de yatacak yeri yok. Millet figer optik kablolarla bizim 1000 katımız hızında veri çekiyor. Avrupada sokak lambalarına wireless bağlanıyor, biz de Telekom wi-fi tarifesi çıkararak wirelesi de ücretlendirme peşine düşüyor. Biz daha çok ağlarız. Malesef bütün çürümüşlüğün altından da siyaset çıkıyor. Şahsi fikrim bu siyaset temizlenmedikçe bizi bir 50 yıl daha AB rüyası ile
    uyuturlar...

http://www.internethaber.com/news_de...erstitial=true
    http://www.ttnet.com.tr/web/123-455-...adsl_ucretleri
    Konu enorton tarafından (19.05.09 Saat 21:42 ) değiştirilmiştir.
    Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.

Voltaire

2. The Following 10 Users Say Thank You to enorton For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    3.686
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    810
    Toplam Teşekkür
    317 Yazısı Teşekkür aldı

Söylenecek bır şey yok
    bu saatten sonra olağanüstü bır değişklik olacağını beklemek yersız
    yarın kısacılar ıçın kotu bır gun olacak %90
    dow 9000 nı gormeden rahalamayacağız
    bakalım ne kadar ceza kesecekler

Teşekkür Teşekkür 
    72
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    436
    Toplam Teşekkür
    308 Yazısı Teşekkür aldı

dowa vermeleri gerke artık

Yer
    Papazın Çayırı
    Teşekkür Teşekkür 
    44.228
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    28.474
    Toplam Teşekkür
    8.404 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı okansak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Söylenecek bır şey yok
    bu saatten sonra olağanüstü bır değişklik olacağını beklemek yersız
    yarın kısacılar ıçın kotu bır gun olacak %90
    dow 9000 nı gormeden rahalamayacağız
    bakalım ne kadar ceza kesecekler
    gab e karşı antrenmanlı değilsin galiba hemşerim
    en fazla 650 gab yersin 42500 den başlar işlemler.
    enseyi karartma sabaha çok var..

Teşekkür Teşekkür 
    209
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    177
    Toplam Teşekkür
    114 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı enorton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar herkese merhaba, son yazılanları okudum da ben de görüşlerimi ileteyim. Biz ne kadar kabul etmesek de yabancıların özellikle batının gözünde biz 3. dünya ülkesiyiz. Çünkü burada insan verilen değer sıfır. Her konuda insanımız hakkını arayamıyor. Ama onlarda ne kadar eleştirsek de insana değe veriliyor, birey herşeyin önünde. Haksızlığa uğrayan insan şirketleri dava edip milyon dolarlarca tazminat kazanabiliyor. Biz de ise dava açmaya bile üşeniyorsunuz, yıllarca sürecek ve sonunda şaka gibi miktarlar kazanacağınız davaları açmak gereksiz olacaktır. Şirketlerimiz tüketicilere değer vermiyor, çalışanlara değer vermiyor. Trafikte birbirimize değer vermiyoruz sonra da millet bize değer versin diye bekliyoruz. 2 yıllık karına özelliştirilen telekom, özelleştirilene kadar her yıl karının %30 unu yatırıma aktarırken özelliştirildikten sonra karının %7 sini yatırıma aktarmaya başladı. Hani özellişterme verimlilik yaratırdı?

Dunyanın en pahalı ve en yavaş internetini kullanıyoruz. Sonra hızı 8Mps ye çıkardık diye kampanya yapıyorlar ve bizim salak basın da ustune atlıyor. Parantez içinde 15 GB lık adil kullanım diyorlar. Ya bunlar bizi gerçekten keriz sanıyor. O doany midir nedir onun da ona bunu peşkeş çekenlerin de yatacak yeri yok. Millet figer optik kablolarla bizim 1000 katımız hızında veri çekiyor. Avrupada sokak lambalarına wireless bağlanıyor, biz de Telekom wi-fi tarifesi çıkararak wirelesi de ücretlendirme peşine düşüyor. Biz daha çok ağlarız. Malesef bütün çürümüşlüğün altından da siyaset çıkıyor. Şahsi fikrim bu siyaset temizlenmedikçe bizi bir 50 yıl daha AB rüyası ile
    uyuturlar...

http://www.internethaber.com/news_de...erstitial=true
    http://www.ttnet.com.tr/web/123-455-...adsl_ucretleri

Bence Türkiye 2020 de AB üyesi olacak

Bu yazı burda kalsın,,,, 2020 de bakarım artık...
    Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.

Teşekkür Teşekkür 
    209
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    177
    Toplam Teşekkür
    114 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı atlascepkenli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugün fazla uğraşamadım,,, 525 den long,,, 875 den kapatmaya çalıştım olmadı,,,, çarşamba ya ,, long kaldım fulling,,,,,,,,,,,

kendimi iyi hissetmek için grafik le uğraştım,,,,, dji nin yeni bir yükseliş trendine girdiğine inandım,,,

ewet,,, trend aralığımız iyi çalıştı,,,,,,,,, ,,,,,, dow 2 ileri 1 geri yaparak,,,, 8900 lere gider artık,,,,,,, biz de o zaman zirve yaparız,,,, sanırım fibo zaman çizgilerine bakarak bu tarihin aşşa yokarı 26 mayıs olabileceğini kestirebiliriz,,,,,,,,, ,,,,,,,,, ondan sonra tekrar aşağı ,,, 2 geri 1 ileri belki de 3 haziran,,,,,, büyük bir gündür,,, ben demiyorum fibonacci diyor,,,,,,,,,,
    Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.

8. The Following 3 Users Say Thank You to atlascepkenli For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    209
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    177
    Toplam Teşekkür
    114 Yazısı Teşekkür aldı

Formula
    R4 PP + RANGE * 3 C + RANGE * 1.1/2 44617
    midpoint 44104
    R3 PP + RANGE * 2 H + 2 * (PP - L) C + RANGE * 1.1/4 43592
    midpoint 43079
    R2 PP + RANGE C + RANGE * 1.1/6 42567
    midpoint 42388
    R1 2 * PP - L C + RANGE * 1.1/12 42208
    midpoint 41875
    PP 41542
    midpoint 41363
    S1 2 * PP - H C - RANGE * 1.1/12 41183
    midpoint 40850
    S2 PP - RANGE C - RANGE * 1.1/6 40517
    midpoint 40004
    S3 PP - RANGE * 2 L - 2 * (H - PP) C - RANGE * 1.1/4 39492
    midpoint 38979
    S4 PP - RANGE * 3 C - RANGE * 1.1/2 38467

20 MAYIS 2009 ÇARŞAMBA İÇİNDİR

pivotlara bakınca fdji bozmazsa,,, işi,,,,,, 43075 e gelebiliriz,,,,,,, fuçırlar illaki bozacak diye bekliyorum

Teşekkür Teşekkür 
    4.263
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.804
    Toplam Teşekkür
    227 Yazısı Teşekkür aldı

altın orana ilgi duyanların izlemesini tavsiye ederim.
    http://www.vimeo.com/3414223
    eski nickim:trader38
    Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum

11. The Following 3 Users Say Thank You to matador38 For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür
    4.264 Yazısı Teşekkür aldı

biz kapanırken FDOW 8.346 imiş...sabah açılışı aradaki farka bakarak yaparlar artık...

LONG lar için bugün kapalı olmamız talihsizlik oldu biraz.hazır DAX 5.000 FDOW 8.550 yapmışken kötü oldu.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -
    Canım Oğlum İyiki Varsın!

13. The Following User Says Thank You to TÜRKOĞLU For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı SEYYAH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biz kapanırken FDOW 8.346 imiş...sabah açılışı aradaki farka bakarak yaparlar artık...

LONG lar için bugün kapalı olmamız talihsizlik oldu biraz.hazır DAX 5.000 FDOW 8.550 yapmışken kötü oldu.
    cık..sadece ona bakmaz..trend.yön olayı...mesela fdow 8399 olsun sabah, bizim burası eksi açar..ancak buralarda olursa tahminim 500-600 gap yapacağı.... ancak herkes de uzayı gösteriyor yawww. herkes son bir çıkış olacak diyor herkes..baksana ben bile demişim farkında olmadan 700 gap falan ...du bakalım fıçır ola hayrola..fdj 8400 altı olursa, bu kısalar yaşar..
    ahada pambık kaldı 44 puancık
    Konu Astatin tarafından (19.05.09 Saat 23:07 ) değiştirilmiştir.

15. The Following 5 Users Say Thank You to Astatin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    2.246
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.878
    Toplam Teşekkür
    1.116 Yazısı Teşekkür aldı

Çekik gözlüler ne yapacak acaba ben iyi görmüyorum onları haberler kötüydü kodakın karı,bankanın karı vs.

17. The Following 2 Users Say Thank You to AMON RA For This Useful Post:

Yer
    antalya
    Teşekkür Teşekkür 
    47
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189
    Toplam Teşekkür
    127 Yazısı Teşekkür aldı

fdji için 8400 kadar problem yok
    longlar için
    yavaş yavaş çıksın
    uçanda kaçanda gözüm yok
    düzeltmesini yapsın
    long olmayanlara fırsat versin

19. The Following User Says Thank You to truva For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)