Fdax yüzde 3 eksi bekliyorum kayıtlara geçsin lütfen.Dowla ilgili yorum yapmıyım.
Fdax yüzde 3 eksi bekliyorum kayıtlara geçsin lütfen.Dowla ilgili yorum yapmıyım.
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
o resti hiçbirisi yemiyo.
her sene oyun gibi oynuyoruz biz yapı kredi ile bunu.
sene 2002:
-25 TL kart ücreti kestik
-tamam kesin, ikinci işlem olarak kartı kapatın
-ıı şeyy, uzun süredir müşterimiz olduğundan bu seferlik almayalım en iyisi
-peki
sene 2003:
-30 TL kart ücreti kestik
-tamam kesin, ikinci işlem olarak kartı kapatın
-ıı şeyy, uzun süredir müşterimiz olduğundan bu seferlik almayalım en iyisi
-peki
sene 2004:
...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
ben de bi arabanın önüne atlasam diyodum enorton.yabancıya gitmiyim bari.hem bu vesileyle tanışmış da oluruz![]()
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
enorton,
mümkünse 7.30 dan sonra çık..o esnalar bende oralarda oalcamda ne olur ne olmaz...yada BMW 3.20 lerden uzak durursan da olur...şaka la şaka şaka...ama sen yine de toyota corolla lardan uzak dur (yeni kasalardan uzak dur..eski kasa görürsen ne istersen yapabilirsin)
bu da haziran başı işlemler..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
DJ kapanış tahminim 8801..kayıtlara geçmesin lütfen...üwwww...yada hayata geçmesin lütfen üwwwwww..
selçuklu patronla mbm nerde yawwww
Bu ne yaaaaa... DOW un yaptığı gıcıklığa bak. Böyle giderse sabaha GAP i kucağımıza verirler. Ayıp ayıp...
Zaten 43100 de tuttuklarında kıllanmıştım PY hazırlık mı yapıyor diye....
Dow 8700 i geçmesin diyenler el kaldırsın...
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri