Dunden beri flat kaldım, 1 saat uyku molası verdık piyasa kopmuşbiz izlesek de dostların kazanması biz kazanmışız kadar sevındırdı bizi, tebrikler asti, karlar cepte olduguna göre çık dışarıya oynayalım
![]()
Dunden beri flat kaldım, 1 saat uyku molası verdık piyasa kopmuşbiz izlesek de dostların kazanması biz kazanmışız kadar sevındırdı bizi, tebrikler asti, karlar cepte olduguna göre çık dışarıya oynayalım
![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
43675 long 34700 destek 43300 aşası short olurum yutulmaktan çok tırsmısım bende kurallara N guzel uyuyorum bu arada manyak kızarıyor her yer kıpkırmızı stres bastı darraldımm ıscak olduuuu
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
10 15 gün agır satış bekliyorum 36 destegine kadar
seansın hızlandığı 15.30 dan beri programda sorun yaşadım
aradım, kapa aç dediler
kapayıncada bi daha açamadım
seans sonuna kadar 3 dakikada 1 denedim
sonuç seans biter bitmez bağlandım
bu işin içinde 1 numara varsa Allah onları bildiği gibi yapsın
1 lira ve altında kontratla işlem yapan arkadaş varsa özelden bilgi geçerse makbule geçecek
bunların suyu ısındı artık
arkadaşlar dün dedimki unutmayın benim brader "DÜNYAYI SHORTERLAR YÖNETİYOR" dedi, dedim.. umarım faydalanan çıkmıştır..
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
Gitti güzelim pointler bugun 1800 puan zarargeceye flat
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri