geceye LONg az bıraz stress olsunnnn
geceye LONg az bıraz stress olsunnnn
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Hani cesaretim olsa geceye uzun girerim ama bu gün çok korkağım
Ben eniyisi fılat kalayım para batmasın
Yok ya bunlar kesin bi yerden haber aldılar,sakın daha evvel,Vobix sin dediği sonra fatih altaylının bizden çalıp haber yaptığı olay su yüzüne çıkmasın
sistem gereği geceye kısa..kaldıraç 3.00
acaba fatih altaylının duydum dediği mi olacak..akp hakkında sonucu net olan(kendisine göre) kapatma davası vs..dün arkadaşlardan biri buraya yapıştırmıştı..yoksa bu kadar agresif satış ne iş..
kısa devam geceye .. ulaşacam bu pozda .. üçün beşin hesabını yapamam ... iyi akşamlar herkese ... projeksyon belli ...
bunlar mokoko tarzi hareketler
yani sabaha kadar olanindan
trendler hep boyloe baslarmis yukselirkende kimse yukselise inanmaz
duserkende kimse dususe inanmaz
tarih hep tekerrur ediyor maalesef
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri