Herkese günaydın. Bol, bereketli kazançlar...![]()
Herkese günaydın. Bol, bereketli kazançlar...![]()
japonya açılışa göre eksi kapattı.tepeden dönüş işaretide olabilir.
doğru ama bu vop genelde en son durumu fiyatlıyor,
mesela dow dün %2 düşmüş olsaydı, ve fdji dibe göre sabah %1 yukarda olsa ben 100-200 puan yukarı açacağını tahmin ederdim tutar tutmaz orası ayrı
son tahlilde yazdıklarıma bende inanmamaya başladım
100-200 puan artı açacaz gibi.
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
Günaydın açılış 45600-45700(tabi son dakisada fdowu almaslarsa) sonra dünkü senaryonun aynısı olur gibi
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Adamlar dünyayı carpmak icin neler yapıyor hep beraber yaşayarak görüyoruz![]()
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
45600 den kısalar kapandı, şimdi evden çıkacam izmirin sıcağında dışarda işim var öğleden sonra yetişirsem seansa evden devam ederim, her arkadaşa teker teker bol kazançlar![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
unuttunuz mu biz öncü borsayız,bugün biz düşeceğizki akşamada dow düşşün...
günaydın,kolay gelsin,başarılar..
Arkadaşlar günaydın hayırlı işler
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri