simdi yorumlara baktim dji 8500
balon bir imf haberi
tamam pzt sabah kesin olarak yukari
sonra?
50.000 diyelim
peki ya sonra?
100.000 naralari baslar
nasilki 27.000 de 18.000 naralari duyduysak iste oyle
biz herseyi uclarda yasayan milletiz![]()
simdi yorumlara baktim dji 8500
balon bir imf haberi
tamam pzt sabah kesin olarak yukari
sonra?
50.000 diyelim
peki ya sonra?
100.000 naralari baslar
nasilki 27.000 de 18.000 naralari duyduysak iste oyle
biz herseyi uclarda yasayan milletiz![]()
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
haaa aklima gelmisken su garantinin actigi shortlarin eft leri hangi isvicre bankasindan aninda dusuyormus tanidigi olan varsa bir sorsun
bunlarda her dumen var gordugunuz kurtlar kuzu olabilir kuzularda kurt dolayisiyla![]()
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
amma yazasim varmis herkese sevgi saygilar bir ara yine ugrarim paranizi kaptirmayin derim o kadar.
şimdilik yön yukarı görünüyor. ama gün doğmadan neler doğar.
pzts sabah fdji kaç onu görmeden bişey denilemez. kaldıki imf ile hep prensipte anlaşıyoruz zaten. su anki verilere göre pzts. +500 açmamız muhtemel. ama pzts sabah fdow %1 eksi olursa biz eksi bile açabiliriz. SL lara dikkat etmeliyiz. hem kısacılar hem uzuncular
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Vobda yok oraya gider yok burdan döner yerine parayı çevirmek önemli o andaki durum 600 puan yokarı gitmiş büyük para 30 kontrat açsan 1800 tl paraya bak azmı arkadaş
aşağı dönecek tamam dönecekte döndüğünde yukardan yakalasan bu hesap 2 katlar.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Bu grafiği teksas forumda gördüm ne diyorsunuz?
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri