ya şu DAX'ın rezil 5 dk grafiğine açın bakın ALLAH aşkına sabahtan beri ip gibi yan yan gidiyor tüm barlar neredeyse aynı hizada...
ya şu DAX'ın rezil 5 dk grafiğine açın bakın ALLAH aşkına sabahtan beri ip gibi yan yan gidiyor tüm barlar neredeyse aynı hizada...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
44.080 asti maliyet 800 değil...onlar dün kapattıklarımızdı tarih oldu getti onnar
okşuyorlar yapacak bişey yok.normalde dün KISA kalmamam gerekiyordu çünkü spot mpot sağlamdı.ama işte yanılıyor olabilirim düşüncesi ile kaldık KISA.sonuç babafingo oldu bizim SHORT lar...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Bence amaç forumu karıştırmak, küskünler yaratıp kendi forumlarına çekmek, zaten orada da kalıcı değiller, üç vakte kadar orada da mesele cıkarıp başka forum bulurlar, onların eğlencesi de bu sanırım.
Akşama sayın Sazanın dediği yere bekleriz sizi PY bekletmeyiniz fazla lütfen.![]()
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Nihayet 44500 uzerinde shortlmak nasip oldu, içinde uhde kalmıştı, buradan mc yesem de gam değil![]()
fdow 15 dakikalıkta uyumsuz aşagı..sonu iyi değil fdowun ...
söylediklerim vadeliyii baglamaz..
kısa devam ben ....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Paran mı var derdin var, Ormaniyede benim başıma böyle birşey gelmesi imkansız
http://www.internethaber.com/news_de...=193993&page=1
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri