Uzman
Daha öncede topiğe yazmıştım , yine belirteyim. Benim 3 adet sistemim var ve her birininde birer VOB hesabı var. Bir de bu sinyalleri icra eden bir bio-mechanical adamım var.
3 sistemimden birisi bu (konu geldiği için grafiğini verdim, trigonometrik fonksiyonlar), diğeri daha önce sinyallerini topiğe koyduğum sistem (şu anda flat ve sizin tanıdığınız), diğerinin ise grafiğini hatırladığım kadar koymadım.
Bir de 2 adet hesabım var. Birinde EW teorisine göre histem ile oynuyorum, Diğeri ise şu anda 5/10 short pozisyonda olan uzun vadeli portföy.
Sonuçta son paragraftakilerle histemsel (Elliott yardımı ile) (%50 portföy), önceki paragraftakilerle sistemsel (%50 portföy) oynuyorum.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
yav gökan kimi kalayladın ki, ne yaptın yasaklattın kendini yine
yalan rüzgarı gibi forum mübarek...
laros, birden fazla al koşulu mu kullanıyorsun?
Geri çekilmelerde korkutmasın diye destek yani.Dün akşam verdikllerinde desteklemişti çıkışı yeme diye.
Konu Larossıan tarafından (29.05.09 Saat 13:23 ) değiştirilmiştir.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Konu Larossıan tarafından (29.05.09 Saat 13:35 ) değiştirilmiştir.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Durup duruken küfür ettirenler de ceza aldı mı? Almadıysa Türkiye klasiği işte.. Eğer aldılarsa şunu sorarım; Gökhan küfür etmese de ceza alacaklar mıydı? Bir kişinin yaptıklarını, özel hayatını eleştirmek hem de peygamber efendimizi kullanarak eleştirmek serbest ama buna küfür etmek suç. Bence bu adalet değil...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
pambık benim 44400 şortları eksiye geçirdiler ve senin 800 malietleri yeek içinde meylediyorlar..üwwwwwwww
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri