gökhan otel internet hızı senin hızına ayak uydurabiliyormu yoksa telefonlamı işlem yapıyorsun tatildeyken ? hoş telefonlada zor ya..
gökhan otel internet hızı senin hızına ayak uydurabiliyormu yoksa telefonlamı işlem yapıyorsun tatildeyken ? hoş telefonlada zor ya..
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
İsc düşmeden alım baskısı vardı.Şimdi satış baskısı ile inim inim inleyecek.Hem de çok emir yazıldı epey satışa iscde.
kısa devam ...
bizimkiler oyun oynamaya kalkarlarsa stop noktamda karLARIMI alır çekilirim....
yoksa kısa devam......
Konu mbm tarafından (29.05.09 Saat 11:45 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
fdax 5000 gecerse 44350 kadar ralli olur, demedı demeyın
yukardaki yazımda inceltme işareti olmayınca nasıl bir anlam çıkmış lo öyle.....
karımı alır çekilirim....
onu karlarımı alırım diye düzelteyimde başka taraflara çekilmesin HA HAAAA....
tartışmayın bakayım....bak ben kaç zamandır ceza alıyormuyum... herkes işini yapsın.. parasını kazansın....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Arkadaşlar Cum'a nız Mübarek olsun
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
pis basacaklar kanaatindeyim
fixçi ANNA nasıl? Sen nasılsın? Bugün sesin soluğun çıkmıyor gibi hayırdır? Sorun yok dimi?
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri