mbm nin gece tesbitleri %90 tutuyor..en azından sistem ile ters ise ,sisteme birdaha bakmak lazım..
mbm nin gece tesbitleri %90 tutuyor..en azından sistem ile ters ise ,sisteme birdaha bakmak lazım..
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
ahada neg uyumsuzluk..öyle 15 dkdada 60 dkda falan değil ha..kapı gibi 240 dakika...en son iki dipteki poz. uyumsuzluk ise sayılmaz..fiyatı takip ettiği sürece indikatör kaale alınmaz..uyumsuz değil oo.. hiç bi cacık değil dipteki..sonuçmu..yinede fifti fifti
..
Diğer yandan MBM bunları bi şekilde tutturuyo..Helal demek de vazifemiz..(Boş vakitlerinde DJI ile aşna fişna edeiyor sanıyorum..Ten uyumları olsa gerek)..FX ci sen orda durali...Sen bi Anna ile anlaşamıyorsun, millet DJI yı Türkiyeye gelin geitrecek ey gidi ey..![]()
Konu Astatin tarafından (28.05.09 Saat 23:08 ) değiştirilmiştir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
yinemi çökmedik breh breh, umudumuz sabaha f sinde
iyi geceler muhabbetiniz bol olsun.
metastock da test hesabı;okun oluştuğu bardan sonraki ilk barın açılış fiyatına göre yapıyor... gün sonunda en son barda ok oluşmuşsa ,sabah gaplerinde hesap karışıyor..
hesaplamayı ,okun oluştuğu barın kapanışına göre yapmak istiyorum..ne yapmalıyım..tşkler
biz kapanırken FDOW 8.248...+134 puanlık bir fark var şimdilik...sabah +/- duruma göre ayarı verirler açılışta.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Dow son 10 dakikadır tam 8400'de kapatacağım diye ince ayar çekiyordu. Ama olmadı. 3.8 puan şaştı.
Üzüldüm şimdi. Beceriksizler..![]()
En az 3 HİSSE...
Sinyal 17:15 kapanışında geldi diyelim emsela bugün 43,675 kapattı. YArın 44,300 açılırsak açılış fiyatı 44,300ü alsa ne lur kapanış olan 43,675i alsa ne olur? Ya da diyelim 44300 açıldı ve hemen 44,500e toparladı diyelim. O zaman hangi fiyat esas alınacak? Önemli olan portföyde görülecek işlemin fiyatıdır.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri