dow yarıldı.............![]()
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Vay anam vay bu ne be ya djı
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
27.05.2009 18:15:28 NY FED, 6.0 MİLYAR DOLAR'LIK TAHVİL ALIMI YAPTIĞINI AÇIKLADI
New York FED, bugün, 2012 ve 2013 yılları arası vadeye
sahip tahvil alımı yaptığını açıkladı.
Bankanın alımları 6.0 milyar Dolar düzeyinde gerçekleşti.
İhalede 18.819 milyar Dolar'lık teklif verildi.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
8300 altında tepki alımı gelir diye düşünüyorum.
kaç gündür adam gibi aşagı gap fırsatı yakayamamıştı babalar......
yarın bu nedenle önemli.....
gündüz öldürücü darbeyi vuramıyorlar... esas darbe gaptan ..
o ilk darbeyi yiyenlerde bütün gün uyuşuyor.. yanlış üstüne yanlış yapıyor....
py yin en acımazsız olacagı döneme girecegiz....
bu kadar gelgit 1000 aşagı 1000 yukarı döneminin sonuna geldik kanımca......
Konu mbm tarafından (27.05.09 Saat 22:23 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Dün ayucuklara moral veriyorduk şimdi de boğacıkalra mı versek diyeceğim ama bulamıyorum bir şey. Düşüşün sertleştiği analrda coşkuyu tadında bırakalım zira endeks long kardeşlerimiz var.
herkesin 50 bin naraları attığı bir haftanın basında bu yorumu yapmıştım. nitekim 44375 de SL yaptım. 44775 de yeniden full short yaptım. sonrasında artan paralara extra short dışında sıfır işlem yaptım ve bekliyorum.
50 bin diyenlere ne oldu nereye gittiler. hala inanıyorlarmı acaba?
yarın 42875 in görüleceğini düşünüyorum. ordan oluşacak tepkiye bağlı olarak işlem yapacağım. ama pazar yazdığım yorum gecerliliğini koruyor. yarın ve cuma boğa katliamı olabilir. uzuncular SL lara dikkat etsinler.
herkese bol kazançlar.
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)
Yer imleri