Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Bu eksikliği bende gördum bu yuzdden hiç işlme yapmadım sadece seyrettım her zaman Zort da asılan ben sadece seyrettım belkı çok utulmenın mı desem yoksa senin bahsetdıgın eksiklik mi ? bilemiyorum düşüş oldugu dakıkalar sadece vob makas ta yedi spot da ole ahım şahım düşüş yoktu 300 poınt düşüşte bile 30 endeks in alayı yem yeşildi N hikmetse spot para girişi artıda duruyordu bi ara eksiye gecti tekrar yükseldı mal yedırıyorlardı sankı bir yerde okudum bugün yükselişin başladıgında borsamısa musallah olan fon da çıkış başlamış sanırım bu deLLama fon amudu ile götürmesin diye dolarda yukselik normal oluyor bu hali ile ama hala bi eksiklik varrrrrr
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Amerikan On yıllık bono faizi %4.24 artmış. Çok talep var herhalde![]()
En az 3 HİSSE...
Borsaların düşeceği yok, son umut kuzey kore'nin savaş başlatması
allah sonumuzu hayır etsin, shorttan üç kuruş kazanacağız dıye dunyayı kana boyamadığımız kaldı![]()
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
amerikadaki ayu krdeşlerimiz pençelerini savurmaya başlamışlar furun evlatların furun bir dene bogayı sağ komayın![]()
dow u şu anda ayular bastı boga kıyımına gelmişer gibi her yer kan kırmızı kurbana çok var ama ters poz da kalan dostlar allah yardımcınız olsun..
Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)
Yer imleri