Bugün son dakika numara yapacaklarını bildiğimden gün içi stoplarımı kaldırdım, gerçi kaldırmasaydım gene shotlardımda, aşağıdan olurdu malı kaptırırdık.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
uzuncu arkadaşlar bugun dow 8350 direnir yarın da fiture artı olur 8600 deki kuvvetli fibo direncine son bir atak daha yapmasını bekliyorum ama bu sizin için tepeye giden son şans olabilir degerlendirin derim
bugün hiç final günü gibi değildi özellikle spotta...bişey eksik...SHORT um short olmasınada bişey eksik...ya da eni sonu benide paranoyak ettiler![]()
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
üzülme seyyyah dostum en geç bir haftaya bizim bayramımız başlayacak inşallah
kısa süreler de zig zag çizip üçgen formasyonları yapması mevcut hareketin elliot taki dördüncü dalga olma olasılıgını çok arttırıyor bu da beni daha çok ümitlendiriyor tabi ki ayı pozisyonum için
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri