Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
geceye 44.800 SHORT devam...
yanlız bi suç işledim.44.150 den 1/3 ünü kapattım.piyasa hazır gibi görünmüyor hala düşüşe...ama yinede SHORT suz kalmamak adına 2/3 devam...
iniş çıkışlarda böyle yapacağım sanırım 1/3 le al-sat...kalan 2/3 ü ise pozisyonumu riske etmemek adına bir aksilik olmazsa bir süre taşıyacağım.şimdilik senaryo bu.yarın ne getirir bilinmez.
ilk giren ilk çıkar/first in first out... EFG hala ortada yok...bu yükselişe ilk o girdi onun alımlarıyla geldik buraya.dün bir ceee dedi kayboldu.
o kontratları vermek zorunda.başka taraftan KISA yapıyor olabilir ama kendisi neden elindeki 100 küsur bin kontrata hamamllık yapsın.EFG LONG ları basmaya başlamadan bu piyasadan bi cacık olmayacak.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Kısalara ekmek yedireceklerini sanmıyorum en azından bu vadede
bu hafta 3 defa 1000 puan alıp geri verdim,maymuna döndük
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
geceye full kısa
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Sayın SEYYAH,
Bu dalga X ise, 1, 2 haftalık bir düzeltme sonrası kaldığı yerden devamı olası.Günlük göstergeler yorulduğu halde haftalık bazda kısa bir süre düşüş onları rahatlatabilir.Asıl önemlisi İMKB100 aylık bazda geçen ay al verdi.1, 2 hafta ile sınırlı bir düzeltmede EFG elindeki kontratlara yenilerini de ekleyerek Haziran vade max. ta kapatabilir.Piyasa öngörüsü bu ise ve tutarsa, son 2 vade de güzel kazanmış olur.
Bol şanslar hepimize...
Sayın DEVİR’in bu sayımına göre;
A dalgası 84 bar
C dalgası 353 bar (C=4.2*A) sürmüş ve W etiketi konmuş.
Sayım doğru ise sıra X dalgasında.
X dalgası: W dalgasının en az %23.6 sı en fazla %261.8 i kadarıdır.
W ve Y dalgasının her ikisinden de ya daha küçüktür ya da daha büyüktür.(Bu kural dönüş=Y hedefinde yeni dip olacak mı? Sorusu için önemli)
Buna göre, X için bulunduğumuz yerden sonraki hedefler 32.400, 35.400, 38.400 ….. max 88.000.Zaman hedefi ise minimum 35 hafta civarı bir yükseliş gibi görünmekte.
Bu analizi cepteki olasılık olarak taşımak gerek.
Sayın DEVİR’i izlemek isteyen google arama motorunda ‘devir elliott’ ile bulabilir.
Bol şans hepimize…
11 haftalık yükseliş sonrası 12.ci haftadayız.
Cebe arada bakmak adına...
Konu mavi tarafından (27.05.09 Saat 18:09 ) değiştirilmiştir.
vob kapandı dax vob dan devam 5 m de ilk atışı yaptık long...
[/URL]
Hayaller,Ümitler Hepsi Birer Balon!!!
Kabir Bu Tiyatroya Verecek Bir Son!!!
Seans sonu 925 short emri verdim gerçekleşmedi.Sonra 900 yaptım gitmedi.875 e düzelttim pasifte kaldı.En son son saniyede düzeltme 800 e kadar verecektim.Emir iletilmedi.Flat kaldım.Vob yarın spot yüzde 1 düşse aynı yerde kalır.Dax alacaklar gibi duruyor.Günü 1200 puan eksiden 800 puan artı kapattım.Sadece öğleden sonra 2000 puan kazanmışım.Net 500 puan kar bereket versin.Bu duraktan sonra sanırım Londraya gidebilirim.Bugün epey zarar ettiğim için erteleyecektim.Ama geri aldım 20 000 tl.O yüzden 2 ay falan dil okuluna gidebilirim.Ama Bangkok daha ağır basıyor yeniden.Dilimizi geliştirelim.İleride bu imkanları bulamayabilirim.Dow napacak bakalım.8250 dip gibi ama biz de bilinmeyen bir baskı var.Bakalım ne olacak.Flatım.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri