piyasadanmıdır bilmiyorum ama çok pis rehaver bastı, gözlerimi zor açıyorum![]()
piyasadanmıdır bilmiyorum ama çok pis rehaver bastı, gözlerimi zor açıyorum![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Bir küfrediyorum aklınız gider.Full long.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
gider gibimi yaptı bu sindi ters ihtimalide var bunun
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Bu imkb hacmi nasıl ya böyle 1.2 katrilyon.
Biraz heyacan iyi gider dedim memsa aldım
Kumsalda
Uzanmışım kumsala
Güneş damlar içime
Kurumuş dudaklarımda
Unutulmuş bir beste
Yaşıyorum aheste
Kapılmışım rüzgara
Savrulup gidiyorum
Şimdi çok uzaklarda
Nafile telaşlarım
Hayattan çalıyorum
Ni la bombe atomique
Un amor piatonique
Umudum yarınlarda; tatildeyim
Bir elimde ayna var
Şair beni kıskanır
Yatmışım sereserpe; sahildeyim
Ooo...
SERTAB ERENER
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Ana 5 lik flata geçti.Trade longda dünden devam ediyor.15 dklık longda devam.
Konu Larossıan tarafından (27.05.09 Saat 12:15 ) değiştirilmiştir.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
halen sat sinyali yok bende..
varmı sistemi sat a geçen arkadaş ?
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri