En baştan takas eksik olabilir.
02.01.2009 dan bugüne
![]()
,Fxci ANNA ne alemde yüzüyormu ,dalıyormu,
sörfdemi?yoksa güneşleniyormu?
Konu Larossıan tarafından (27.05.09 Saat 11:21 ) değiştirilmiştir.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
ortalama 44400 seviyelerine erişti.
fiyatı yukarı itmesi lazım..
aksi takdirde over bölgelere yerleşen göstergelerin rahatlaması gerekecek..
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
piyasaya gömmelerini istiyorum...bilmiyorum çok şey mi istiyorum...
artık ekranı açmak istemiyorum ya.oturduğum zaman söylediğim söz şu oluyor.yine mi yükseliyoruz?
ha böyle yazınca sakın bu adam LONG tan para kazanamadı SHORT kovalıyor sanılmasın.bu ay çok güzel para kazandım hemen hepside sistemle kazanıldı ve hepside LONG.çoğu pozumda burada geri sayfalarda yazılı zaten.
SHORT luk durum olmadı yoksa SHORT tanda kazanırık.dün kazanacak gibi olduk onu da biz eşşeklik edip realize etmedik.kağıt üstündeki kar buhar oldu...püfff...
düşüş beklediğim için vatan haini falan ilan etmeyin abi.yükselen borsa ekonomisi süper ülke, vatandaşı refah içinde yaşayan ülke anlamına gelmiyor malesef.
borsamız hamdolsun gavurun küpünü dolduruğu mekan durumunda.
çıkın sokağa bakın bundan 1 sene evvelki 6 ay evvelki sefalet,işsizlik,vatandaşın borç batağı aynen devam ediyor.
44.800 SHORT larım duruyor...kılımı kıpırdatmam...
gömün ...
Konu TÜRKOĞLU tarafından (27.05.09 Saat 11:44 ) değiştirilmiştir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri