Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Konu jerfin tarafından (27.05.09 Saat 00:11 ) değiştirilmiştir.
Senin hayat anlayışın kedileri köpekleri sevmekse eğer,ben senin gibi hayat fesefesi olana insana ne desem boş,senin hayat anlayışın gidip bilmem nerelerde aşna fişne peşinde koşmaksa birde bunu gururla bu forumda insanlara paylaşmaksa ben böyle hayatın içine e.....yim...senin hayat anlayışın ona buna sümüklü,dalkavuk,yalaka diyerek hakaret etmekse,forum sitelerinde bayanların anasına avradına sövmekse ben böyle hayat anlayışının da böyle hayat felsefesi olan senin gibi zihniyetlerinde neyse daha fazla yazmayayım bence sende yazma yazdıkça yerin dibine giriyorsun,daha fazla uzatma bu polemiği...sen bana hayat kavramanı en son öğretecek insansın,ne çapın,ne eğitimin nede ahlakın buna müsayit değil.senin dünyan burası voborsa,hayatında gezmek gezmek tozmak işte,senin sosyal hayattaki yerinde bu forumdan öte gitmez,unuttum birde varsa kediler ve köpekler sana en güzel arkadaşlığı yapa birde güzel uzakdoğulu kızlar...öbür tarafta emin ol sana bunları soracaklar...o zamanda böyle ahkam kesersin.
arap dediniz bakın aklıma ne geldi.hatrılarsınız meşhur bir KARA ŞİMŞEK dizisi vardı.michael knight vardı...
tv de arap kanalları çıkardı antepte küçüğüz tabii.bi gün rastgele bi açtım ana bi baktım KARA ŞİMŞEK arapça bildiğimden değil ama az bakayım dedim.
sahnenin birinde michael hızla kit e biniyor ve aynen şöyle diyor "YALLAH KİT"
orada koptum sonrasını hatırlamıyorum![]()
Konu TÜRKOĞLU tarafından (27.05.09 Saat 00:17 ) değiştirilmiştir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
gökhan kral sensin muhattap olmaya değmez.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri